S-a născut în România, dar a locuit de mic in Elvetia, acolo unde a început să cânte cu mai multe trupe live în festivaluri de muzică, ajungând chiar să deschidă show-ul lui David Bowie în Festivalul de la Montreux.Keo a lansat peste 30 de piese si videoclipuri, din care trei au ajuns nr. 1 în topuri si alte nouă au intrat în top 20.

Cariera lui Keo în România a început în 2005 cu piesa “Azi vii maine pleci”. Piesa a ajuns repede number one în topurile românesti și s-a menținut peste opt luni în clasament – un record de longevitate în topuri. Pe data de 21 iunie, Keo și-a sărbătorit ziua de naștere, fiind sărbătorit așa cum se cuvine de Misty, partenera sa de viață și, bineînțeles, de fetița lor, Arya. Misty și Keo se înțeleg de minune, găsindu-și fericirea unul în brațele celuilalt și punând familia pe primul plan.

Misty a a dus-o pe lume pe Arya la sfârșitul anului 2017, în decembrie. Misty și Keo au devenit un cuplu după ce artistul s-a despărțit de cântăreața Andreea Bălan.

”I-a dat niște idei pe care ea le-a dus mai departe”
Keo a fost managerul Andreei Bălan, timp de patru ani, până în momentul în care s-au despărțit, însă contribuția lui nu a fost chiar una crucială la succesul blondei:

“El i-a propus să fie manager și ea a fost de acord. O ajută cu diverse chestii, i-a mai găsit piese, i-a mai dat câte o idee despre ce show să facă sau ce fel de costume. În asta a constat ajutorul lui, în faptul că i-a dat niște idei pe care ea le-a dus mai departe și le-a concretizat. Iar muncă lui Keo a fost răsplătită cu vârf și îndesat, mai exact cu sumă de 1.500 de euro pe luna, ceea ce însemna aproximativ 10% din câștigurile ei lunare. Unde mai pui că, din septembrie până în martie, el nu a mai contribuit cu nimic la carieră ei, iar ea l-a plătit în continuare”, a declarat o sursă din anturajul solistei, pentru CANCAN.ro.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<