Gheorghe Dincă se pregătește de o nouă sentință, însă tot în cazul care a făcut înconjurul planetei, cel al răpirii și al presupusei ucideri a tinerelor adolescente Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Monstrul din Caracal” trebuie să le explice judecătorilor ce a făcut cu telefonul celei din urmă, având în vedere că la scurt timp de la dispariție, dispozitivul a efectuat aproape 100 de apeluri.

Gheorghe Dincă nu are parte de liniște în spatele gratiilor, sau mai bine zis, familia Luizei Melencu nu are parte de liniște, nici când cel care le-a răpit fiica se află la închisoare. „Monstrul din Caracal” este vizat de un nou dosar, pentru tâlhărie de această dată, proces ce se va dezbate astăzi la Tribunalul București.

La termenul de astăzi, bunicul Luizei și avocata Carmen Obârșanu nu vor participa, din cauza unor probleme ce țin de transportul de la Timișoara în Capitală. Totuși, documentele care să ateste că Gheorghe Dincă este vinovat de furt vor fi prezentate judecătorului de caz. Plângerea a fost formulată încă de anul trecut chiar de către avocata familiei îndurerate.

Carmen Obârșanu a susținut că telefonul mobil al Luizei Melencu ar fi fost furat de Gheorghe Dincă și vândut unei persoane necunoscute. Această ipoteză este și probată, mai ales că la doar câteva zile de la dispariția tinerei, au fost efectuate aproape 100 de apeluri de pe dispozitivul în cauză.

Gheroghe Dincă nu renunță nici la amenințări și comportamente agresive. Avocata familiei Melencu a spus că este sunată de către presupusul criminal și de până la 10 ori pe zi, fiind hărțuită de acesta. De asemenea, bărbatul are o atitudine sfidătoare și plină de furie la adresa tuturor părților din dosarul în care este acuzat, cât și față de completul de judecată.

Pe data de 24 iulie se împlinesc 2 ani de când cazul Caracal este în atenția publicului, mai exact, de când Luiza Melencu, de 18 ani, a fost răpită și cel mai probabil ucisă și arsă într-un butoi, în curtea casei lui Gheorgeh Dincă.

 

Citeste si: ECONOMISEȘTE acum bani la factura ta de curent ELECTRIC! Totul este simplu și rapid. Vezi câtă economie poți să faci complet GRATUIT!