După ce Ramona, o femeie de 38 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de fostul concubin, trupul său a fost transportat la medicina legală pentru efectuarea autopsiei.

Iată ce s-a descoperit și care a fost motivul pentru care fosta invitată Acces Direct a decedat.

Ramona s-a luptat cu fostul concubin momente în șir înainte de a fi ucisă
Femeia a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuțit
Crima care a șocat România în urmă cu o zi continuă să scoată la iveală informații șocante legate de felul în care a avut loc teribila agresiune.

La ce concluzie au ajuns medicii legiști, în urma autopsiei femeii ucise în Argeș
Ramona, fosta invitată Acces Direct, a fost înjunghiată la nivelul gâtului de către fostul său partener, însă înainte a văzut cum bărbatul îi ucide copilul de 14 ani și îl lasă într-o baltă de sânge în curtea bisericii.

În urma autopsiei s-a ajuns la concluzia că femeia de 38 de ani a murit în urma hemoragiei externe produse din cauza traumatismului cervical forte cu cuțitul, secționarea de trahee și pachetul vascular.

Potrivit medicilor legiști, acesta s-a luptat momente în șir cu cel care urma să-i ia viață pentru a scăpa teafără, însă bărbatul nu a putut să-și stăpânească furia. Pe corpul ei au fost găsite mai multe urme de vânătăi.

“La femeie sunt multe leziuni traumatice. Cauza imediată de deces este hemoragia externă survenită în urma unui traumatism cervical forte cu un cuțit, cu secţionare de pachet vascular şi de trahee. Sunt mai multe leziuni traumatice ceea ce denotă că înaintea loviturilor decisive a existat şi o luptă pentru că sunt şi vânătăi şi excoriaţii şi urme de apărare.

La femeie, cum am spus sunt a fost o altercaţie înainte şi are urme de excoriații care sunt făcute foarte clar, tot cu cuţitul. Sunt spre aproximativ 20”, a declarat Dan Manu, șeful Serviciului de Medicină Legală Argeș, după autopsie, potrivit curier.ro

Mirela Vaida a bufnit în plâns în platoul Acces Direct
Prezentatoarea Acces Direct, Mirela Vaida, a bufnit în plâns astăzi, atunci când a intrat în platoul emisiunii și a aflat că cea care i-a fost invitată în ianuarie a murit din cauza fostului ei concubin. Aceștia s-au prezentat împreună la București, după ce bărbatul o acuza de infidelitate.

Mirela Vaida a fost șocată să afle că după ce a amenințat-o cu moartea, el și-a dus planul la bun sfârșit, și a omorât-o atât pe ea, dar și pe fiul ei de 14 ani.

”Cine răspunde pentru viața unui copil de 14 ani, după ce noi l-am avut pe acel infractor în platou, a stat la un metru de mine, și-a arătat faptele, și le-a spus, și le-a verbalizat, ce să mai facă această femeie, a murit această femeie. Cine răspunde de asta? Cine răspunde? Statul român e direct participant la aceste crime și cred că statul român e la fel de infractor ca și criminalul care a luat viața acestor doi oameni nevinovați.”, a fost o parte din mesajul Mirelei Vaida de la Acces Direct.