Mulți se întreabă ce studii are, de fapt, George Simion, liderul AUR, partid ajuns în Parlament la ultimele alegeri legislative și care a avut un cuvânt greu de spus și la dărâmarea ultimului guvern al României, alături de PSD, dar și de USR-PLUS.

Iată ce studii are, de fapt, George Simion, președintele AUR
George Simion, în vârstă de 34 de ani, a ajuns în Parlamentul României, alături de colegii săi, după ce partidul lor, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), a obținut la ultimele alegeri parlamentare un scor șocant de 9%! Cea mai vocală în campania electorală a fost Diana Șoșoacă, care a fost însă înlăturată din partid la scurt timp după ce AUR s-a instalat în Parlamentul României.

George Simion a absolvit în 2005 Colegiului Naţional ”Gheorghe Lazăr’’ din Bucureşti, iar în 2008 a terminat Facultatea de Administraţie şi Afaceri a Universităţii din Bucureşti. Este absolvent al programului de masterat la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza’’ din Iaşi, promoția 2010, având ca temă de cercetare ”Crimele comunismului’’.

Pe stadion a învățat mai multe decât în toate școlile urmate
George Simion este cunoscut pe toate stadioanele din România, deoarece a fost fugărit de jandarmi pe multe dintre ele. Șeful AUR conduce grupul „Uniți sub tricolor”, o galerie ultras a echipei naționale și a fost implicat în multe acțiuni cu tentă naționalistă, atât în tribune, cât și în afara lor. Cu toată școala pe care o are, George Simion a recunoscut cu mâna pe inimă că adevărata educație a primit-o însă în…galeria de fotbal.

Citeste tot aici


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<