Cele mai sincere zodii: Sagetator, Capricorn, Taur, Varsator, Fecioara

Cele mai sincere zodii, potrivit astrologilor

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai sincere zodii. Acesti nativi sunt persoane pragmatice, cu stima de sine destul de mare si carora nu le place sa isi complice viata si sa fie mintiti. Chiar daca spun de cele mai multe ori adevarul, ceea ce lipseste adesea la aceste zodii este tactul, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna sunt apreciate pentru sinceritate.

Sagetator – cel mai sincer semn al zodiacului

Locul 1 este ocupat de Sagetator, considerat cel mai sincer semn al zodiacului. Acest nativ este ghidat in viata de moralitate si intotdeauna cauta adevarul din spatele oricarei situatii. Drept urmare, pentru ca nu suporta ascunzisurile, el va spune adevarul verde in fata, indiferent cat de dureros este. Adesea afiseaza o lipsa de tact emblematica si nu se poate spune ca atrage mereu simpatia celor din jur. Ceea ce il salveaza pe Sagetator sunt firea deschisa, optimismul si simtul umorului.

Capricorn – sinceritate si respect de sine

Locul 2 este ocupat de Capricorn, un semn zodiacal care se respecta pe sine destul de mult incat sa nu recurga la manipulare sau minciuna. Ca zodie de pamant, acesta este stabil si ferm si stie exact ce vrea. Pentru Capricorn, minciuna nu isi are rostul, deoarece i se pare triviala. Persoanele care mint in jurul nativului vor fi rapid excluse din viata lui, pentru ca nu se ridica la standardele inalte pe care le are din punct de vedere social.

Taur – stabilitate si loialitate

Locul 3 este ocupat de Taur, o zodie care are o gandire traditionalista si alege siguranta in detrimentul senzatiilor tari. Pentru ca nu se simte bine pe un teren nesigur, al minciunilor, sinceritatea este una din calitatile acestei zodii, considerata a fi cea mai stabila si mai loiala. Intr-o relatie, singura situatie in care poate ajunge Taurul sa insele este daca este sigur ca a fost inselat la randul lui.

Varsator – autenticitate si libertate

Locul 4 este ocupat de Varsator, o zodie care se accepta asa cum este si nu are nevoie de aparente. Tot ceea ce isi doreste este sa fie el insusi si, de aceea, intotdeauna spune adevarul. Cei care il accepta, sunt bineveniti in viata lui, iar cei care nu, pot sa plece fara ca Varsatorul sa le poarte pica sau sa se simta ranit. Nativul nu isi doreste sa se conformeze normelor sociale, deci nu va face sau zice altceva decat simte.

Fecioara – sinceritate si pragmatism

Locul 5 este ocupat de Fecioara, recunoscuta ca fiind printre cele mai sincere zodii. Franchetea cu care spune lucrurilor pe nume a devenit emblematica pentru Fecioara. Cu un simt critic foarte dezvoltat si destula incredere in sine incat sa nu se ascunda dupa deget, ea pune totul pe masa fara ezitare. Sigur, de multe ori, poate fi atat de directa, incat cei din jur nu se simt confortabil in prezenta acestei zodii. Totusi, pragmatismul si sinceritatea sunt doua calitati care fac din Fecioara o prietena excelenta si o partenera de nadejde.

In concluzie, cele 5 zodii mentionate sunt considerate cele mai sincere si autentice. Acestea sunt nativii care nu se tem sa spuna adevarul in fata, indiferent cat de dureros este acesta. Fie ca este vorba de Sagetator, Capricorn, Taur, Varsator sau Fecioara, aceste zodii sunt cunoscute pentru faptul ca nu se complica in a ascunde adevarul si ca nu tolereaza minciuna in viata lor.

Vizavi de cele 5 zodii, este important de mentionat ca este vorba de zodiile pure, nativii care au ascendentul in aceeasi zodie. Aceasta caracteristica poate amplifica calitatile lor pozitive si adauga un plus de autenticitate personalitatii lor.