În opinia lui Dan Puric, de când a început pandemia de coronavirus, politicienii se ocupă mai mult de destrămarea sufletească a poporului român decât de virusul care ne-a distrus viețile de un an de zile.

Artistul spune că guvernanții nu au făcut nimic bine pentru binele poporului, ci au preluat măsuri din alte țări, fără să se gândească dacă sunt sau nu eficiente la noi în țară.

Dan Puric: Nu te joci la nivel științific cu sănătatea omului

 „Nu te joci la nivel științific cu sănătatea omului. Acești oameni iresponsabili ne invită la ruletă rusească. Când va da bunul Dumnezeu să ieșim din imitismul ăsta: dacă face americanul, facem și noi? Dar poate americanul greșește”, a declarat Dan Puric la Antena3.

El spune că în România sunt oameni inteligenți, și din punct de vedere politic, medical dar și virusologic, însă sunt inhibați. De asemenea, Dan Puric a subliniat faptul că este greşit mesajul lansat de autorităţi în care se spune că vaccinul este sigur atâta timp cât lumea ştiinţei se luptă cu o necunoscută.

Gvernanții sunt niște „nenorociți” în opinia lui Dan Puric

Conform acestuia „nenorociții” din Guvern au distrus Institutul Cantacuzino, unde ar fi trebui să fie un câmp de cercetare. El spune că atunci când erau mici, nu își făceau probleme cu vaccinul, însă nu este normal ca în fața unei necunoscute, autoritățile să vină cu termeni siguri.

Celebrul actor Dan Puric, critici dure la adresa guvernanților: Acești oameni iresponsabili ne invită la ruletă rusească. NENOROCIȚI!

„Nu vi se pare suspect că de când a început pandemia, politicienii se ocupă mai mult de destrămarea sufletească a poporului român decât de virus? Eu vă dau un exemplu. De vreo trei zile au apărut niște domni rectori, care au spus: „Gata cu învățământul tradițional”. Vă dați seama ce consecințe pleacă de la această afirmație stupidă și iresponsabilă? Ce se întâmplă cu un om care nu are fondul de cultură generală? Ajunge un idiot digital? Evoluția societății de acum este: Fură, mamă, că fură toți’”, a spus Dan Puric, în exclusivitate la Antena 3.

Mai mulți actori au întors spatele politicienilor

Mai mulți actori, în frunte cu Carmen Tănase și Mugur Mihăiescu au criticat măsurile luate de autorități în perioada pandemiei de coronavirus. Precizăm că teatrele și spectacolele au fost unele dintre cele mai afectate activități, fiindcă autoritățile nu au permis prezența oamenilor, din cauza virusului apărut în China.

Deși au apărut vaccinurile, mulți actori, chiar și cei amintiți mai sus, au anunțat că nu se vor vaccina. Carmen Tănase a declarat că ea nu este anti-vaccinistă, însă așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu acest virus, fiindcă a fost făcut mult prea repede și nu are încredere în el.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<