Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite” va aduce reguli noi și provocatoare pentru concurenți, dar și pentru jurați. Premiera maraton va avea loc pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1. Astfel, pasionații de gastronomie vor putea urmări evoluția celor patru jurați – Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia, Chef Ștefan Popescu și Chef Alexandru Sautner – în lupta lor pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe.
Chefi la cuțite, reguli noi pentru jurați
Una dintre schimbările majore în sezonul 13 va fi legată de lupta juraților pentru un loc în etapa confruntărilor pe echipe. Dacă concurenții vor trece prin etapele preselecțiilor pentru a obține un loc în bootcamp, jurații vor trebui să se implice și ei pentru a-și câștiga un loc în etapa următoare a competiției.
Reclamă
Printre noile reguli se numără și importanța amuletelor, care vor avea puterea de a propulsa un Chef în etapa următoare. De asemenea, doar trei dintre cei patru jurați vor avea privilegiul de a-și alcătui echipele cu care să concureze pentru trofeul sezonului 13.
Punctajul obținut la amulete, criteriu decisiv
Un alt aspect important al noilor reguli este punctajul obținut la amulete, care va decide cine sunt cei trei chefi din etapa confruntărilor. Concurenții din preselecții vor trece mai departe doar dacă primesc 3 cuțite, iar cei care obțin doar 2 cuțite vor avea o șansă de a intra în bootcamp, cu condiția să îi convingă pe jurați că își merită locul în competiție.
De asemenea, fiecare Chef va avea posibilitatea de a acorda un cuțit de aur atunci când va descoperi un concurent aparte, care va cuceri cu preparatul său, dar și cu experiența și personalitatea sa. Astfel, audițiile vor aduce în platoul „Chefi la cuțite” strălucirea a patru cuțite de aur, care vor adăuga un plus de competiție și emoție.
Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, telespectatorii vor putea urmări cum se desfășoară luptele pentru amulete și audițiile sub presiunea noilor reguli care vor condimenta competiția în sezonul 13 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Cu siguranță, va fi un sezon plin de surprize și momente intense, care va captiva publicul și va aduce un suflu nou în lumea gastronomică a televiziunii românești.