Cine este Amy Cercel, fiul mai puțin cunoscut al lui Petrică Cercel. Câți copii are, de fapt, regretatul manelist

Petrică Cercel a murit, lăsând în urma lui o mare durere. Prietenii, dar mai ales familia, sunt stupefiați de tragica veste și spun că nimeni nu ar fi crezut vreodată că marele artist va pleca dintre noi astfel. Pe parcursul vieții sale, cântărețul a avut o mare iubire, pe lângă muzică, și anume familia. Cei trei copii ai săi i-au umplut sufletul de bucurii, iar dacă pe doi dintre ei publicul îi știe, Amy Cercel a preferat să își vadă de familie.

Petrică Cercel și-a dedicat toată viața familiei și carierei sale. Manelistul devenise bunic a cinci nepoți, având trei fii mari și puternici: Ionuț, Florin și Amy. În timp ce primii doi i-au călcat pe urme tatălui lor, acesta din urmă a preferat să se dedice vieții de familie, să le fie alături părinților și să îi facă mândri prin alte metode.

Ionuț, fiul cel mai mic al regretatului manelist, s-a remarcat încă de la 12 ani în industria muzicală, urmând și Florin. Cei doi colaborează acum pe plan artistic, iar Amy preferă să îi ajute cu figurația în videoclipuri decât să contribuie cu vocea. Amy, la fel ca și Ionuț, i-a și dăruit lui Petrică Cercel cele mai de preț daruri, și anume nepoții pentru care ar fi făcut orice, oricând, după cum chiar el a declarat acum ceva timp, la Antena Stars.

„Pentru noi familia înseamnă absolut totul. Ne place să fim uniți, nepoții îmi umplu sufletul. E cel mai frumos sentiment să fii bunic. Sunt ochii mei. Orice vor nepoții mei au la dispoziție. Mă las eu la zero, să fie ei fericiți. Iubim simplitatea, nu suntem fasonați”, a spus Petrică Cercel, în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.

Petrică Cercel a mai dat și unele detalii despre soția lui Amy, despre care spune că ar fi cam geloasă, dar că face așa doar din dragoste pentru familia formată alături de fiul său. De asemenea, o iubirea mare exista și între artist și soția lui, acesta neferindu-se să își declare sentimentele pentru Ana în public, de fiecare dată când a avut ocazia.

„Îmi iubesc nevasta și o respect, nu vreau să o fac să își facă filme, dar fetele toate sunt geloase, mai ales cea a lui Ami”, a mai adăugat artistul, la Showbiz Report.