Un accident rutier de-a dreptul devastator a avut loc în această după-amiază într-o zonă din Suceava.

Totul s-a întâmplat într-o zonă nepopulată din Suceava, acolo unde două persoane, bunic și nepoată, au căzut cu mașina într-o groapă cu apă. Iată cine era Andreea, tânăra de 21 de ani care și-a pierdut viața în accident!

Andreea, o tânără în vârstă de 21 de ani, se afla într-un autoturism condus chiar de către bunicul ei. Într-o fracțiune de secundă, mașina în care se aflau a plonjat într-o groapă imensă plină cu apă.

Cine este Andreea, tânăra de 21 de ani care a murit lângă bunicul ei

Lacul cu pricina a apărut în urma unor lucrări care se făceau pe drumul respectiv. Martorii au povestit, potrivit Observator.ro, că tragedia ar fi putut fi evitată, fără îndoială, dacă drumul ar fi fost semnalizat corespunzător.

Incidentul a avut loc în această după-amiază pe drumul judeţean care leagă Suceava de Berchişeşti, la ieşire din satul Liteni. La volanul autoturismului era chiar bunicul, un domn în vârstă.

Conform primelor informații transmise de către oamenii legii în acest caz, la un moment dat, bunicul a pierdut controlul volanului, iar mașina a ajuns direct în groapa de 8 metri, în Suceava, pe drumul în reparații.

Pompierii au fost nevoiţi să evacueze apa

Pentru ca Andreea, tânăra în vârstă de doar 21 de ani și bunicul ei să fie aduși la mal, a fost nevoie de intervenția urgentă a scafandrilor.

Andreea se pregătea să devină asistent medical și avea o mulțime de planuri de viitor. Din nefericire, s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă. De asemenea, potrivit aceleiași surse, pompierii au fost nevoiţi să evacueze apa pentru a scoate autoturismul la mal.

În primele rânduri, oamenii legii din Suceava au declarat că nu se exclude o posibilă sinucidere în cazul celor două persoane, însă se pare că totul a fost un accident.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<