Marian, actualul iubit al lui Carmen de la Salciua, recunoaste ca o stie pe artista de foarte multi ani si abia acum a avut curajul sa o ceara de sotie.

Bat clopotele de nunta pentru Carmen de la Salciua dupa ce a fost ceruta in direct de catre iubitul ei, Marian. Tanarul afacerist spune despre cantareata ca este un om minunat si cu siguranta dupa ce isi va incheia socotelile legal cu fosta sotie, va face o nunta asa cum merita.

Tanarul nu s-a sfiit sa vorbeasca despre cum a cunoscut-o pe Carmen caci se pare ca pe cei doi ii leaga o mai veche prietenie.

”  Suntem de două săptămâni mai apropiați, ne știm de vreo opt ani de zile, pentru că ea cânta la mine la un restaurant, pe care eu îl dețineam la acea vreme.  Doar că relația mea cu Carmen este de două săptămâni. Sunt niște sentimente foarte frumoase între noi, ea este un om minunat. Da, am de gând să ajung cu ea în fața altarului, dacă reușsesc să divorțez, o să am grijă să ajung și cu ea în fața altarului.

Este un om minunat.” 

„Eu am fost căsătorit doi ani și trei luni. Problemele mele cu soția au început de vreo opt luni, în care soția mea a stat cinci luni plecată de la mine de acasă, la ea la Arad, moment în care eu am prins-o cu niște minciuni, cu niște infidelități, iar de acolo eu tot îi ceream divorțul.

De două luni de zile eu tot îi cer divorțul. Am mesaje în care-i spun că vreau să divorțez. Am dovezi, nu fotografii, doar mesaje și recunoașterea soției că a ieșit cu cineva la cafea.