Se pare că vom asista la unele schimbări importante în echipele care participă la Survivor România.

Se pare că, în curând, vom asista la unele schimbări importante în echipele care participă la Survivor România, în special în ceea ce privește echipa Faimoșilor.

24 de concurenți s-au aflat la startul noului sezon Survivor România. Membrii a două triburi, FAIMOȘI și RĂZBOINICI, sunt pregătiți să înfrunte cele mai dure lupte pentru a-și procura hrana și a-și securiza adăpostul.

Din echipa FAIMOȘILOR fac parte celebrități din domenii diverse, de la artiști, sportivi, influenceri și vedete TV, și anume: CRBL, Andreea Tonciu, TJ Miles (Miles Jordache), Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

Din echipa RĂZBOINICILOR fac parte: Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Așa cum cei care se uită la emisiune știu deja, mai mulți concurenți au părăsit competiția atât din echipa Faimoșilor, cât și din echipa Războinicilor, unii fiind eliminați în urma voturilor, alții din motive medicale sau pentru că au dorit să părăsească emisiunea. Este vorba despre Xonia, Robert Niță, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu din echipa Faimoșilor și Liviu Mihalca și Angele Forero din echipa Războinicilor.

Se pare însă, conform publicației click.ro, că în curând componența echipelor se va schimba, iar două tinere cunoscute se vor alătura echipei Faimoșilor.

Ar fi vorba despre Ştefania Stănilă, în vârstă de 24 de ani, campioană la gimnastică artistică, cu multe medalii câştigate la concursurile de gimnastică din ţară şi în străinătate.

Cel de-al doilea nume vehiculat este Chelsea Gandrabura, în vârstă de 21 de ani, jucătoare de polo la CS Dinamo Bucureşti, face parte din echipa naţională de polo şi care a mai participat şi la emisiunea „Splash, Vedete la apă” de la Antena 1.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<