Cel de-al patrulea sezon ”Asia Express” de la Antena 1 a ajuns la final.

Marii câștigători ai ”Drumului Împăraților” este echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Cine va prezenta sezonul 5 al ”Asia Express” la Antena 1: Irina Fodor, Gina Pistol sau Elwira Petre?

Seara trecută a avut loc marea finală a celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” de la Antena 1. ”Bătălia” finală a avut loc între două echipe: Elwira & Mihai Petre și Cuza & Emi. ”Drumul Împăraților„ a fost câștigat de Elwira și Mihai Petre, fiind primii concurenți care au ajuns la Irina Fodor. Odată ce sezonul a ajuns la final, după o perioadă de pauză, producătorii emisiunii vor decide unde va avea loc următorul sezon. Însă, cine va prezenta cel de-al cincilea sezon ”Asia Express” la Antena 1: Irina Fodor, Gina Pistol sau Elwira Petre?

Cine va prezenta sezonul 5 al Asia Express la Antena 1: Irina Fodor, Gina Pistol sau Elwira Petre?

După terminarea ediției ”Drumul Împăraților”, producătorii emisiunii se vor pregăti, după o perioadă de pauză și odihnă, pentru următorul sezon. Însă, cine va prezenta sezonul 5 al ”Asia Express” la Antena 1?

Cel de-al patrulea sezon a fost prezentat de Irina Fodor, după ce Gina Pistol a intrat în concediu de maternitate. Recent, însă, partenera de viață a artistului Smiley a anunțat că se va întoarce pe platourile de filmare. Irina Fodor a fost, într-adevăr, o prezență feminină îndrăgită în cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”, fiind apreciată și privită de telespectatorii fideli ai emisiunii.

Pe de altă parte, cel de-al cincilea sezon ar putea începe cu Gina Pistol, având în vedere faptul că prezentatoarea TV a anunțat revenirea pe micile ecrane și în platourile de filmare.

Însă, o surpriză a producătorilor ar putea fi chiar Elwira Petre, soția coregrafului Mihai Petre, câștigătorii acestui sezon. În urma participării sale în emisiunea de la Antena 1, aceasta a căpătat un val uriaș de simpatie și este, de departe, favorita publicului.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Seara trecută, Elwira și Mihai Petre au făcut o serie de declarații, după ce au câștigat cel de-al patrulea sezon ”Asia Express”. Cei doi au câștigat premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro. Odată ce au aflat că au fost prima echipă care a ajuns la Irina Fodor, la Turnul luI David, au izbucnit în plâns, ținându-se în brațe. În momentul respectiv s-a creat o situație extrem de emoționantă.

Pe cel de-al doilea loc a sosit echipa formată din Emi și Cuza. O altă echipă care a așteptat cu sufletul la gură să vadă cine este marele câștigător al celui de-al patrulea sezon ”Asia Express„ a fost cea formată din Estera și Lidia Buble. Cele două s-au bucurat extrem de tare când au văzut prima echipă care sosește la Irina Fodor.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<