Claudiu Năsui, ministrul Economiei în Guvernul Cîțu, povestește că datorită faptului că a început să dezvăluie care sunt contractele păguboase pentru statul român, el a început să fie atacat de grupurile de interese. În mesajul său postat pe Facebook, Năsui le transmite acestora și un mesaj: nu se va opri.

Claudiu Năsui: O nouă zi, un nou atac josnic

”O nouă zi, un nou atac josnic. Să debranșezi grupurile de interese de la banii de la stat nu e greu. E ușor. Pur și simplu faci ce am făcut eu. Nu mai aprobi contracte/programe păguboase pentru stat din care se vede de la o poștă că se sifonează bani.  Ce e greu, însă, e ce urmează. Adică un atac continuu al acelor grupuri de interese care deodată se văd debranșate de la banii contribuabililor”, scrie Năsui pe Facebook.

Claudiu Năsui acuză atacuri josnice din partea mafiei din sistem: Nu mă voi opri!

Claudiu Năsui spune că aceste atacuri nu îl impresionează, precizând că mafia din sistem este puternică prin influența pe care o are atât în politică, cât și în media. El a declarat că i s-a atras atenția în primele zile de mandat cu ceea ce va urma dacă va merge pe linia de a publica toate ilegalitățile și dacă va debranșa mafiile de la banul public. „Fiecare ministru are de ales între complicitate cu mafia și liniște sau reformă și scandaluri constante”, spune Năsui.

Ministrul Economiei: Nu mă voi opri

Ministrul Economiei explică faptul că a rezistat patru ani cu atacuri constante și mincinoase la adresa sa și a familiei sale, precizând că va rezista oricât e nevoie pentru a reforma țara.

„Vestea proastă e de fapt pentru ei: nu mă voi opri.”, scrie Claudiu Năsui.

Claudiu Năsui este unul dintre miniștrii care au reușit să îi scoată din minți pe social-democrați, motiv pentru care PSD a decis să depună moțiune de cenzură împotriva acestuia.

În acest context, Claudiu Năsui ar urma să fie al doilea ministru din Guvernul Cîțu care va trece printr-o moțiune simplă. În urmă cu câteva săptămâni a avut loc o moțiune simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, care a fost respinsă. Șansele ca moțiunea simplă împotriva lui Claudiu Năsui să treacă sunt extrem de mici, mai ales că în Parlament majoritate fac partidele din coaliție: PNL-USR-PLUS-UDMR.