În acest moment situația de la Apele Române este investigată, după ce jurnaliștii de la Recorder au dezvăluit că instituția a angajat o tânără care nu avea nici un fel de pregătire în domeniu, ea lucrase ca ospătăriță. Dar foștii patroni ai fetei au găsit o oportunitate de a profita de scandal.

Imaginea a fost de sute de persoane

Profitând de faptul că scandalul este destul de mediatizat, proprietarii unde angajata de la  ABA Prut-Bârlad, a lucrat anterior s-au gândit că este un moment bun pentru puțină promovare. Și judecând după faptul că poza și mesajul lor au ajuns virale pe social media se poate spune că s-au gândit bine.

Ei au postat pe contul de Facebook al clubului o imagine care făcea trimitere către scandalul de la Apele Române care este în desfășurare în aceste zile.

„Apa trece, master-ul rămâne!”. Așa apare scris pe imagine, care este însoțită și de un mesaj extrem de sugestiv.

„Nu oferim diplome de #Master, dar cu siguranţă te poţi bucura de ape liniştite, în timp ce te relaxezi la un #biliard sau #bowling”, este mesajul folosit în descriere.

După ce imagina a ajuns pe rețelele de socializare, nu a mai durat mult până când imaginea care s-a viralizat. Iar utilizatorii s-au distrat în comentarii pe marginea situației apărute.

Simona Iancu care a lucrat ca ospătăriță, a ajuns în atenția tuturor după ce într-un material publicat recent, Recorder a arătat cum ea a fost angajată pentru trei zile o primărie din judeţul Suceava, astfel încât să poată fi detașată la Apele Române.

Clubul unde a muncit ospătărița de la Apele Române a profitat de scandal într-un mare fel. Postarea a început să se viralizeze!
Foto: Recorder

Colegii fetei spun că nu știa nici să deschidă calculatorul

După ce întregul scandal a început să ia amploare, primul ministru  a trimis Corpul de Control pentru a investiga întreaga situație. Un inginer care lucrează la Apele Române a povestit că tânără nu a reușit nici măcar să deschidă un calculator. În momentul în care i s-a cerut acest lucru, ea a început să apese pe ecran. Fiind convinsă că așa dispozitivul o să pornească. Ea le-a spus colegilor că a lucrat la master. Dar de fapt, a lucrat pentru Master Club.

I-au explicat că trebuie să dea enter, domnișoara a apăsat pe ecranul calculatorului. Bineînțeles, a văzut că nu s-a deschis, a mai insistat o dată. A apăsat, tot nu s-a deschis calcultatorul. Și colegii: Totuși, dar nu ați mai lucrat după terminarea facultății? Ba da, am lucrat cinci ani la master. Oh, super, cinci ani, dar totuși cam mult la master. Ah, da, dar la Master Club. De fapt, lucrase la un club care se numea Master. Și avea abilități, de fapt, pentru case de marcat. Atunci când apeși pe ecranul casei de marcat”, a povestit inginerul, citat de Știrile Pro TV