Se încing din nou spiritele, la o săptămână de la parastasul de trei lui al lui Petrică Mîțu Stoian.

Moartea lui Petrică Mîșu Stoian nu a stârnit doar durere și tristețe, ci și scandaluri în toată regula.

Au fost mai multe discuții legate de averea regretatului interpret de muzică populară, iar ele nu s-au stins nici acum, la câteva luni de la decesul său fulgerător.

Maria Tarchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, este pusă la zid de Constantin Enceanu, după ce a dus multe certuri prin presă cu Doru Gușman, impresarul fratelui său, din cauza moștenirilor. Iată ce se va întâmpla cu casa de la Craiova, unde a locuit artistul înainte să moară.

Se pare că Maria Tarchilă visa să primească imobilul în care fratele ei a locuit înainte de a muri. Se pare, însă, că acest lucru nu are cum să se întâmple, de vreme ce acea casă aparține, de fapt, lui Doru Gușman! Conform declarațiilor lui Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al lui Petrică Mîțu Stoian, regretatul solist a fost lăsat de impresarul său să locuiască în acea casă, însă ea nu-i aparținea! Artistul a avut o reacție dură la adresa surorii lui Mîșu Stoian și i-a dat o replică tăioasă. Iată ce are voie Maria Tarchilă să ia din acel imobil!

„Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică, în ultima parte a vieții, și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului.

Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat aici, în Craiova, înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre.

Doru i-a oferit două camere și o baie.

Iar cum Petrică tot spunea că e casa lui, în interviuri, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu zică lumea că e sărac.

Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. Femeia aceasta s-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal”,  a declarat Constantin Enceanu, pentru Playtech.ro.

După moartea artistului, Maria Tarchilă a început să-l atace pe Doru Gușman, spunând că fratele ei ar fi fost forțat să pună tot ce a agonisit de-a lungul vieții pe numele său. Mai mult, aceasta spune că are li martori care să-i susțină declarațiile.

”Trebuie să vedem adevărul. Am aflat ceva zvonuri că nici casa de la țară nu ar fi a lui Petrică, nici cea din Craiova. Nu e nimic clar, dar ar fi pe firmă. Avem martori care spun că ar fi fost forțat să pună toată averea pe numele lui Doru Gușman.

Nu știu, vorbim și noi în necunoștință de cauză. I-a controlat viața, nu a avut viața lui. El era liber, când era cu ei era mereu stresat. O să aflăm noi și de ce era așa de constrâns de această familie. Nu-l lăsa cu noi, cu nimeni!”, mărturisea  Maria Tărchilă, în cadrul emisiunii „Exclusiv VIP”.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<