Tragedie în Găești! Cami, o femeie în vârstă de 34 de ani, a fost găsită moartă, după ce fiul ei de 5 ani a sfârșit înecat în piscina casei. Tânăra mamă a fost căutată ore în șir de polițiști, dar a fost prea târziu. Cum s-a întâmplat totul.

Un copil de 5 ani a căzut în psicina din curtea casei și s-a înecat, în Găești. Oamenii legii au fost sesizați și au intervenit de urgență la fața locului, dar medicii au fost nevoiți să constate decesul. După tragedie, mama minorului a fost găsită moartă. Ce i s-a întâmplat.

Mama copilului înecat în psicina casei, găsită moartă

Cami a trecut prin clipe grele în momentul în care și-a văzut fiul fără suflare. Femeia a fugit pe un câmp din apropierea casei. Jandarmii, polițiștii, pompierii și voluntarii au căutat-o șase ore, cu ajutorul unui câine de urmă, dar au găsit-o prea târziu.

În momentul în care a fost găsită, femeia era moartă. Vecinii sunt șocați de tragedie și înțeleg durerea prin care a fost nevoită Cami să treacă în momentul în care și-a pierdut singurul copil, pe care și l-a dorit foarte mult.

„Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun. (…) Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa. (…) Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz! (…) Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi…Şi tristeţea e mare”, au mărturisit vecinii femeii, pentru observatornews.ro

Ce a mărturisit bunicul patern al copilului

Albert a murit la cinci ani înecat în piscina casei. Familia este șocată, inclusiv bunicul lui patern, care susține că femeia a stat o perioadă lângă copil, însă la scurt timp a dispărut după tragedie. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

„A stat o perioadă lângă el. Şi după aceea a dispărut. Ea. Despre copil nu ştiu ce s-a întâmplat. Sunt bunicul lui Albert”, a declarat bunicul patern al copilului.

Această tragedie a adus tristețe în sufletele celor ce i-au cunoscut pe Cami și pe fiul ei, Albert. Criminaliștii au deschis o anchetă în acest caz.