Corina Caragea, prezentatoarea știrilor din Sport de la PRO TV, este cunoscută nu doar pentru profesionalismul său, ci și pentru pasiunea sa pentru călătorii. Deși mulți au început să se întrebe cum își permite să călătorească atât de mult, Corina a ales să răspundă cu ironii la aceste întrebări.
[read more]
Subtitlu 1: O pasiune care își mănâncă buzunarul

Pagina de Instagram a Corinei Caragea este asemenea unui pliant turistic, oferind o privire în destinațiile fascinante pe care le-a vizitat de-a lungul timpului. Cu părul ca abanosul, această frumoasă prezentatoare a știrilor din Sport a explorat lumea în lung și în lat, iar călătoriile sunt pe bună dreptate pasiunea care îi mănâncă cei mai mulți bani.

Așa cum afirmă chiar ea, Corina nu dă banii pe bunuri materiale, precum rochii, bijuterii sau mașini scumpe, ci preferă să caute oferte și să zboare cu companii low-cost. Chiar și în cazul în care dispune doar de un weekend liber sau de două-trei zile, ea nu se abține să plece undeva, să exploreze noi culturi și să se bucure de frumusețea locurilor pe care le descoperă.

Subtitlu 2: Răspunsurile cu ironii ale Corinei Caragea

În fața răutăților și întrebărilor din partea celor care o invidiază sau nu înțeleg cum poate să călătorească atât de mult, Corina Caragea a ales să răspundă cu ironii, într-un interviu acordat EGO.ro. Ea a dezvăluit că, în ciuda aparențelor, nu este nici măritată cu un domn în vârstă generos, nici nu stă toată ziua în vacanțe de lux. Acestea sunt doar bârfe neadevărate.

Pentru Corina, călătoriile sunt o formă de relaxare și de descoperire a lumii, iar aceasta este modul în care își alege să își petreacă timpul liber. În loc să cheltuiască sume exorbitante pe diferite obiecte, ea preferă să investească în experiențe unice, care să îi îmbogățească sufletul și să îi ofere amintiri prețioase.

Ultimul paragraf:
Corina Caragea demonstrează că nu este nevoie de o avere pentru a călători și că pasiunea și dorința de a explora lumea pot depăși orice obstacol financiar. Prin obiectivul camerei sale și prin cuvintele sincere pe care le împărtășește, ea ne inspiră să nu ne limităm la ceea ce este familiar și să ne aventurăm în călătorii care să ne deschidă orizonturile și să ne ofere noi perspective asupra vieții.
[/read]