Cornel Palade și Romică Țociu sunt doi dintre cei mai iubiți comedianți din România, care au reușit să cucerească inimile telespectatorilor de-a lungul a peste trei decenii. Recent, Cornel Palade a făcut dezvăluiri despre pensia sa într-o emisiune TV, arătând că se mulțumește cu puțin și că secretul fericirii constă în a aprecia lucrurile mărunte din viață.

Ce venituri lunare are Cornel Palade

Chiar dacă Cornel Palade s-a făcut cunoscut în principal din aparițiile alături de Romică Țociu, cariera sa de actor a început cu mult înainte de aceasta. Recent, într-o emisiune TV, Cornel Palade a dezvăluit că pensia sa lunară este de 1.450 de lei. Deși recunoaște că suma nu este una foarte mare, actorul se declară mulțumit și recunoscător pentru ceea ce are.

În ciuda faptului că nu mai are proiecte televizate după participarea sa în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Cornel Palade nu se plânge de pensia sa redusă. El a subliniat că nu are merite deosebite care să justifice o pensie mare și că se descurcă cu ceea ce primește de la stat.

Care este secretul fericirii, în viziunea actorului

În contrast cu activitatea colegului său, Romică Țociu, care participă la America Express alături de fiul său, Cornel Palade preferă să se bucure de lucrurile simple și să aprecieze fiecare moment din viață. Actorul consideră că secretul fericirii constă în a fi mulțumit cu puțin și în a avea încredere în călăuzirea divină.

Potrivit lui Cornel Palade, fericirea nu depinde de cât de mult ai material, ci de modul în care te raportezi la lucrurile din jurul tău. El susține că a învățat să simtă bucuria în lucrurile mărunte și să se lase ghidat de planurile pe care le consideră a fi trimise de Dumnezeu.

În final, Cornel Palade reușește să transmită un mesaj simplu, dar profund despre importanța recunoștinței și a modestiei în căutarea fericirii adevărate. Chiar dacă pensia sa nu este una impresionantă, actorul rămâne un exemplu de modestie și mulțumire pentru fanii săi.