Viorel Lis trece prin clipe grele.

Din păcate, fostul edil a rămas cu sechele din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu ceva timp. Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate actuală a soțului său, dezvăuind și motivul pentru care el nu a mai apărut la televizor în ultimul an!

În ciuda gurilor rele, Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au demonstrat că sunt mereu acolo unul pentru celălalt și că împreună trec mai ușor peste toate obstacolele vieții.

Invitată la o emisiune tv, Oana Lis a povestit că problemele de sănătate ale soțului ei au apărut în timp. Aceasta a dezvăluit faptul că fostul edil a avut mai multe atacuri cerebrale, ultimul având loc anul trecut, în 2019. Din această cauză, Viorel Lis nu mai poate să vorbească acum cursiv pentru o perioadă lungă, pentru că obosește și articulează greu cuvintele.

În același timp, Oana Lis a mărturisit că acesta este și motivul pentru care Viorel Lis nu o mai însoțește la aparițiile televizate, din cauză că sechelele fostului edil sunt destul de pronunțate.

„Lucrurile au venit progresiv. A avut mici atacuri cerebrale de-a lungul timpului. Ultimul a fost acum cam un an de zile. Au rămas anumite urmări. Viorel nu a mai apărut la televizor cam de un an de zile, pentru că nu poate să vorbească foarte mult timp. După mult timp are anumite probleme de articulare a cuvintelor, obosește”, a spus Oana Lis.

Pandemia de coronavirus, perioadă grea pentru soții Lis
Potrivit spuselor soției fostului edil, Viorel Lis nu a mai putut să se interneze la spital, de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Chiar dacă merge la particular, perioada actuală este una foarte grea pentru el.

„Nu a mai putut să se interneze la spital. Ne-a fost teamă din cauza COVID-ului. Mergem la particular, dar și aici cu grijă. E o perioadă foarte grea. (…) Eu am închiriat cabinetul de psiholog, avem clienți online”, a adăugat Oana Lis în cadrul emisiunii tv.