Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii, însă afaceristul mai are încă 6 din căsniciile anterioare.

Din fericire, nu sunt probleme între ei și toți moștenitorii lui Borcea se înțeleg de minune între ei, dă asigurări Valentina.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună din anul 2019, iar din iubirea lor au rezultat trei copii frumoși, care au o relație extrem de bună cu frații lor, adică cei șase copii pe care afaceristul îi are din alte căsnicii.

„Cei care sunt în America păstrează legătura cu cei din România. Se sună aproape zilnic, chiar joacă jocuri împreună. E frumos când se unesc toți. Știi cum zice Milan? ‘Tati are trei copii și mai are încă șase. Mă bucură că ei se înțeleg foarte bine și noi cu ei’, a declarat Valentina Pelinel la wowbiz.ro.

Valentina Pelinel: „Avem o familie frumoasă’

Valentina Pelinel a mărturisit că a muncit foarte mult pentru lucrurile pe care le are în prezent. Aceasta se simte recunoscătoare pentru ceea ce are în momentul de față și pentru cei trei copii ai ei.

„Lucrurile frumoase se obțin greu și cu luptă. Nu pot să zic că știam clar că o să am numărul ăsta de copii și soțul ăsta. Dar am proiectat și mi-am dorit.

Și după multe experiențe, frumoase și mai puțin frumoase, sunt în punctul în care mi-am dorit. Avem o familie frumoasă și, uite, că sunt trei copii. M-am rugat la Dumnezeu să fie măcar unul, dar uite că sunt trei’, a mai declarat Valentina Pelinel.

Valentina spune că iubirea dintre ea și soțul ei au ajutat-o să depășească momentele mai puțin frumoase din relația căsnicia cu soțul ei.

De asemenea, Valentina Pelinel a mai dezvăluit că lucrurile dificile, pe care le-au întâmpinat de-a lungul relației lor i-au ajutat să aprecieze mai mult lucrurile frumoase.

„Dacă între doi oameni există iubire și încredere, poți să dărâmi munții. Mi-am dat seama că nu e doar o vorbă când se zice că Dumnezeu nu îți dă mai mult decât poți duce.

Chiar nimic nu e întâmplător. Ni se întâmplă și bun și rău, ca să apreciem mai mult când e bine’, a mai dezvăluit Valentina Pelinel.

Recent, a fost ziua de naștere a Valentinei Pelinel, motiv pentru care soția lui Cristi Borcea a scris un mesaj emoționant pe Facebook prin care a trecut în revistă provocările lui 2021.

„2021 a fost un an plin de provocari pentru mine, un an in care am iesit din zona de confort mai des ca oricand. Cu suisuri si coborasuri, ca totul in viata. Iar la finalul acestui an, in ziua in care implinesc 41 de ani, inteleg si simt cu adevarat ce inseamna sa fii recunoscator.

Pentru viata mea, pentru sanatatea mea, pentru familia si prietenii mei, pentru fiecare dimineata in care avem o noua sansa. O sansa sa facem lucrurile bine, corect, intelept, dar si cu mult entuziasm.

Pentru ca timpul nu curge decat intr-o singura directie, iar viata este facuta pentru a fi traita mai mult si gandita mai putin. Va doresc tuturor o zi plina de iubire si recunostinta”, a declarat Valentina Pelinel, într-o postare de pe Facebook, cu ocazia zilei sale de naștere.