Fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, joi (12 mai), la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. În primă instanţă, pedeapsa a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare.

Piedone a pregătit un mesaj halucinant pe pagina de Facebook, pe care l-a publicat după aflarea sentinței.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au pronunţat, joi, sentinţa în Dosarul Colectiv, după mai multe

amânări. Instanţa l-a condamnat pe Cristian Piedone Popescu, actual primar al Sectorului 5, la 4 ani de

închisoare pentru abuz în serviciu. Piedone a declarat, la scurt timp după aflarea sentinței, că se va preda și că va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Cristian Popescu Piedone, mesaj halucinant în drum spre pușcărie
„Piedone merge la pușcărie nevinovat! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi! Zilnic

mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat

pușculițele…Rămâneți cu bine, oameni buni! (…) Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc! Dumneavoastră, cetăţenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate şi fericire!

Povestea noastră se opreşte aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au

lăsat… ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate! Am crezut în visuri, am împlinit visuri! Am dovedit că putem face imposibilul… posibil!

Vă iubesc! Să ieşiţi la vot când vor fi alegeri! Să vă alegeţi un primar drept, care să vă respecte! Un primar demn şi muncitor, care să vă merite! Cu multă dragoste, Piedone”, a fost mesajul lui Piedone, publicat pe Facebook.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<