Ion Șmecherul era cunoscut în toată țara în urma clipurilor virale de pe internet, acolo unde viața sa era expusă fără niciun fel de filtru.

Cunoscutul cioban a trăit și o poveste de iubire cu o tânără, însă s-au despărțit recent pentru că aceasta nu făcea treabă.

Povestea de viață a lui Ion Șmecherul a fost prezentată pe internet prin mai multe vloguri de pe YouTube, iar aceasta a devenit cunoscut în întreaga țară pentru simplitatea de care dădea dovadă, dar și pentru buna dispoziție pe care o aducea de fiecare dată, indiferent de situație.

Cu cine s-a iubit Ion Șmecherul, înainte să moară

Așa au aflat oamenii din mediul online și de povestea de iubire pe care Ion Șmecherul a avut-o cu Simona, o tânără dintr-un sat vecin, cu care a fost câteva luni împreună, dar de care s-a despărțit nu cu mult timp înainte de a fi găsit mort.

Cei doi s-au iubit foarte mult, erau mutați împreună și chiar aveau de gând să facă copii, însă Ion Șmecherul a fost cel care a pus stop relației pe motivul că aceasta nu era deloc harnică.

”Mie nu mi-e dor de Simona, eu n-am treabă cu o muiere din asta, care nu știe să facă o mâncare, nu știe să spele o haină. Eu de șase luni am stat cu ea, nu știe să facă absolut nimic, vorbește singură, nu-mi trebuie muiere mie din asta”, spunea Ion Șmecherul despre Simona, la scurt timp după despărțire.

Ion Șmecherul consuma mult alcool, iar deși apropiații i-au zis să aibe grijă de sănătatea sa și să consume în cantități mici, Ion Șmecherul nu a ascultat și a continuat să bea în continuare.

În ultimele sale zile de viață acesta a băut foarte mult, iar astfel în urmă cu doar câteva ore bărbatul de 34 de ani a intrat în comă alcoolică. Din păcate ulterior organismul său a cedat și a fost declarat mort.