Fiul mamei Geta si-a surprins fanii cu un mesaj pe care l-a postat pe retelele de socializare.

Culita Sterp a postat pe retele de socializare un filmulet in care apare in salopeta de muncitor intr-un depozit de materiale de constructii.

Artistul a si scris in dreptul imaginilor: „M-am angajat, gata!” Nu se stie daca a fost sau nu ironic avand in vedere ca pentru moment are interzis sa mai paraseasca teritoriul Romaniei pentru ca se afla sub control judiciar timp de 60 de zile, iar judecatorii i-au respins cererea de a pleca in strainatate sa isi onoreze cantarile: „Am un anunț de făcut pentru voi, n-o să vorbesc foarte mult pentru că sunt oameni care mă judeca indiferent ce-aș face și orice aș zice.

După cum știți, mi s-a impus măsură controlului judiciar și anume de a nu parași tara pentru o perioada de timp. Pentru mine, asta este una din cele mai mari pedepse care mi se putea întâmplă pentru că nu pot fi lângă oamenii care mă asculta din străinătate, de fanii noștri, așa că n-o să pot fi prezent la evenimentele care erau programate, adică cel din Belgia, Anglia, Irlanda și Germania, dar vă promit că atunci când se rezolva problemele, o să fim pe scena și o să fim alaturi de voi, până atunci ne vedem la noi în tara, în Romania,” a anuntat cantaretul pe pagina lui de Instagram.

Cum s-a filmat Culita Sterp in urma cu putin timp

Culita Sterp nu are voie sa paraseasca teritoriul Romaniei

Insa, se pare, artistul nu se lasa, si daca nu poate trece granitele, ramane in tara unde deja filmeaza la cel mai nou videoclip la cea mai recenta piesa care va aparea fix pe 1 Decembrie, de ziua Romaniei. Mai mult, tot atunci, Culita are programata si o cantare la Arad, asa ca mesajul „M-am angajat, gata!” este titlu la cea mai noua piesa a artistului, iar mesajul este unul cu subinteles.