Gabriela Cristea este foarte activă în mediul online și îi ține la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale zilnice. În plus, vedeta este mereu o apariție elegantă, dar, de data aceasta, i-a luat prin surprindere pe fanii ei cu o fotografie în care apărea îmbrăcată în blugi, așa cum rar este văzută. Cum au reacționat internauții.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai apreciate vedete de la noi. În plus, aceasta este foarte activă în mediul online și îi ține constant la curent pe urmăritorii ei de pe Instagram cu activitățile sale. Gabriela Cristea ne-a obișnuit cu aparițiile sale elegante, motiv pentru care fanii ei au rămas surprinși când au văzut-o pe vedetă îmbrăcată altfel decât de obicei.

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a slăbit foarte mult după ce a acumulat mai multe kilograme după cele două sarcini. Prezentatoarea TV face eforturi pentru a arăta așa cum își dorește, iar roadele muncii ei se văd cu ochiul liber. Acest lucru l-au putut observa și urmăritorii ei. Gabriela Cristea a publicat o fotografie care i-a surprins în mod plăcut pe urmăritorii ei.

Cum arată Gabriela Cristea îmbrăcată în blugi. Detaliul observat de fani

Gabriela Cristea a apărut în blugi pe Instagram

Gabriela Cristea este adepta ținutelor elegante, însă, de data aceasta, și-a dorit să facă o schimbare și a apărut așa cum rar o face. Soția lui Tavi Clonda s-a îmbrăcat într-o pereche de blugi, la care a asortat un sacou galben și un tricou cu motive, de culoare albă. Această ținută a avantajat-o pe Gabriela Cristea, lucru pe care l-au observat și fanii ei.

„Te prinde foarte bine stilul asta. Zi frumoasa’, „Îmi place foarte mult cum îți stă în blugi, te prinde foarte bine și e și mai comod’ sau „Ah, si Gabriela nu se lasa! Revine mai frumoasa ca niciodata!’, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți la fotografia Gabrielei Cristea.

Totuși, nici răutățile nu au lipsit. Un internaut i-a scris: „Photoshopată la greu’, legându-se astfel de aspectul fizic al Gabrielei. Cu toate acestea, Gabriela Cristea nu pune la suflet și nu se lasă influențată de răutățile de acest gen, fiind mândră de cum arată.