Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit într-o emisiune TV despre modul în care trebuie să ne îmbrăcăm pentru a atrage banii în viața noastră. Conform acestuia, dacă știm să combinăm ținuta vestimentară cu anumite culori, dar ținem cont și de psihicul nostru, atunci se pot întâmpla minuni în viața noastră.

Cum să ne îmbrăcăm ca să atragem bani

Este absolut necesar să ținem cont că toate sunt legate între ele, așa că degeaba ne îmbrăcăm în auriu, dacă suntem sumbrii pe interior. Conform acestuia, degeaba îți iei haine colorate pe tine pentru că așa te-a pus cineva, dacă tu nu ai o stare bună psihică.

El spune că oamenii se îmbracă în legătură cu starea lor de spirit și cu gândul la ce trebuie să facă. Așadar, în momentul în care nu ești superdispus să faci astfel de minuni, tinzi să porți culori terne, cum ar fi un maro, un verde închis sau un negru.

Cum trebuie să te îmbraci pentru a atrage bani? Un numerolog oferă informații bine de știut

Conform acestuia, negrul este o culoare care te face mai rezervat, de aceea, tot ce înseamnă instituții bancare și alte zone de protocol au în garderobă doar două tente, care nu s de fapt culori: alb sau negru. De aici, spune el, impui un anumit respect, dar și o distanță între tine și interlocutorul respectiv.

Culorile care te fac să te simți viu

Pe de altă parte, dacă „găsești un spirit care caută numai siclam, roz bonbon, gândește-te că dacă ai intrat în gașca de căzuți îi pune pe picioare imediat”.

Conform expertului, există un principiu sau o regulă de care trebuie neapărat să ținem cont ca să ne meargă bine: în funcție de fiecare zi a săptămânii, trebuie să ținem cont de ziua respectivă și să ne îmbrăcăm în anumite nuanțe de culori. Ca o completare, specialistul spune că ar trebui să mai purtăm și o bijuterie împreună cu hainele de pe noi, fiindcă ne dă cu totul o altă stare de spirit, primești o altă influență cu totul.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<