Laurenţiu Reghecampf vrea cu orice preţ să se despartă de sotia lui şi s-a gândit deja la toate detaliile.

Astfel, Reghe e hotărât să le ofere fetelor sale vitrege o sumă uriaşă de bani, pentru ca tinerelor sa nu le lipseasca nimic.

Conform ziare.com, Reghecampf vrea să le pună în conturi câte un milion de euro celor două fete pe care impresara le are din prima ei căsnicie.

Pe de altă parte, el ar urma să aibă grijă de Luca, copilul pe care îl are cu fosta soţie, Mariana, şi de Laurenţiu Reghecampf jr, cel pe care îl are cu actuala sotie.

Decizia radicală pe care e dispusă să o ia impresara dacă ajunge la divorţ
Vedeta va lua o decizie radicală în situaţia în care va ajunge la divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara a ales să îşi tatueze in trecut familia, astfel că, pe spate apare chipul antrenorului de la Craiova.

Din ce a dezvăluit chiar agentul, tatuajul cu chipul lui Reghe a fost teribil, iar durerea poate continua şi după un eventual divorţ, când, conform playtech.ro, aceasta va şterge tatuajul.

„Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot. Am stat 9 ore și n-am făcut decât două minute de pauză. S-au minunat toți”, a spus impresara, citată de playtech.