În ultima sa declarație, Dana Budeanu a vorbit despre discuțiile liderilor coaliției de guvernare, Dan Barna și Ludovic Orban, care au rugat primarii să se implice în campaniile de vaccinare. Liderii partidelor aflate la guvernare au făcut acest apel în contextul în care în 13 județe din România nicio persoană nu se află pe listele de vaccinare.

Dana Budeanu spune că aceste județe sunt considerate „județe de imbecili” de conducerea țării.

Dana Budeanu îi face praf pe liderii PNL și USR

„Păi și eu dacă am votat cu PSD și vine primarul PNL și-mi spune să mă vaccinez, eu mă vaccinez? Nu! Suntem pe niște piste de la nebuni (…)”, a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Femeia consideră că punerea problemei este în permanență proastă, explicând că cei care merg la festivaluri sunt deștepți, în mintea politicienilor, însă cei care nu s-au vaccinat sunt imbecili.

„De ce-mi spui mie că o să merg la festival? N-am fost un an nicăieri, ca om normal. Oamenii normali au stat în casă că i-ați speriat voi și i-ați băgat sub pat”, a mai declarat Budeanu.

Ce trebuie să facă autoritățile în opinia Danei Budeanu

Aceasta a mai declarat că autoritățile trebuie să se gândească prima dată cum să scoată oamenii de sub pat, mai clar, cum să scoată frica din oameni. De aceea oamenii nu vor să se vaccineze, fiindcă le este frică.

Dana Budeanu tună și fulgeră la adresa liderilor PNL și USR: Suntem pe niște piste de la nebuni

De un an de zile ne confruntăm cu pandemia de coronavirus care ne-a schimbat radical cursul vieții. Am trecut printr-o stare de alertă, timp în care nu am avut voie să ieșim din case. De asemenea, de un an de zile purtăm măști sanitare peste tot, atât în aer liber, cât și în spații închise. Pe lângă toate restricțiile pe care le avem de respectat, mai apar și declarații ale medicilor care susțin că situația din spitale este cruntă, că oamenii mor pe capete.

Oamenii se tem de vaccinuri

Singura speranță, conform specialiștilor, este ca oamenii să se vaccineze, fiindcă doar așa pandemia de coronavirus poate fi combătută, însă problema este că mulți oameni nu vor să se imunizeze cu serurile dezvoltate împotriva coronavirusului, fiindcă le este frică. Au apărut mii de știri cu oameni care au decedat sau au dezvoltat probleme grave medicale în urma imunizării, mai ales după vaccinarea cu serul produs de AstraZeneca și Johnson&Johnson. Cu toate acestea, specialiștii sanitari internaționali spun că beneficiile vaccinurilor întrec riscurile și recomandă oamenilor să se vaccineze, fiindcă doar așa își vor relua viețile.