Dana Roba, make-up artistul cunoscut pentru talentul său, dar și pentru aparițiile sale publice, a trecut printr-o experiență traumatică în urmă cu o lună. Soțul acesteia, Daniel Balaciu, a agresat-o fizic cu un ciocan, punând viața Danei în pericol. Mulți s-au temut că aceasta nu va supraviețui, însă Dana Roba a luptat și a reușit să își revină, însă cu multe răni și cu o nevoie mare de recuperare.
[read more]
După această îngrozitoare experiență, make-up artistul a decis să facă primele declarații publice, pentru a lămuri situația și pentru a face lumina în ceea ce privește soarta sa și a soțului ei. Astfel, Dana Roba a dezvăluit că nu îl iubește pe soțul său și că va lăsa legea să își facă treaba în cazul acestuia.

În acest moment, Daniel Balaciu se află sub supravegherea autorităților, iar polițiștii încearcă să afle mai multe detalii despre cele întâmplate. Ancheta este în plină desfășurare, iar concluziile nu sunt încă trase în totalitate. Cu toate acestea, se pare că soția agresată nu are nicio intenție de a-și reconcilia relația cu soțul său și i-a cerut acestuia să își asume consecințele faptelor sale.

În tot acest timp, familia Danei Roba are grijă de cele două fiice ale sale, încercând să le protejeze de astfel de situații traumatice. Micuțele nu știu încă prin ce a trecut mama lor și încearcă să își continue viața, în ciuda absenței acesteia.

Dana Roba a fost șocată când a văzut imaginile cu ea, declarând că nu își poate imagina cum a putut să supraviețuiască unei bătăi atât de violente. Medicii care au îngrijit-o au fost convinși că nu va supraviețui, însă, prin minune, make-up artistul a reușit să își recapete forțele.

În acest moment, Dana Roba își dorește doar să își revină cât mai repede și să își poată relua activitatea profesională. Cu toate acestea, lupta cu traumele și cu amintirile este una grea, iar make-up artistul are nevoie de mult sprijin și încurajare în această perioadă dificilă.
[/read]