După o operație de nouă ore suferită pe creier, make-up artistul Dana Roba s-a trezit din comă și este conștientă, însă recuperarea nu va fi una ușoară. Lidia Roba, sora Danei, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care a oferit detalii despre starea surorii sale și procesul de vindecare pe care acesta îl va implica.
[read more]
Dana Roba se recuperă după un atac violent

Dana Roba, cunoscută make-up artistă și influencer, a fost mutilată de soțul ei cu ciocanul, suferind mai multe leziuni grave la nivelul capului. După o operație dificilă de nouă ore pe creier, Dana a fost plasată în comă indusă, însă conform declarațiilor surorii sale, Lidia Roba, aceasta a deschis ochii și este conștientă.

Cu toate acestea, recuperarea Danei nu va fi una ușoară, având în vedere amploarea rănilor suferite. Lidia Roba a transmis un mesaj pe rețelele de socializare în care a vorbit despre nevoia de a avea răbdare și putere spirituală și financiară în ceea ce privește procesul de vindecare al surorii sale.

Dumnezeu are un plan cu ea

Lidia Roba și-a ținut urmăritorii la curent cu starea de sănătate a surorii sale și a transmis un mesaj puternic despre încrederea în planul lui Dumnezeu pentru viața Danei.

„Nu am crezut vreodată că voi avea puterea să scriu un asemenea mesaj, dar uite că Dumnezeu mi-a dăruit și încercarea, dar și puterea. Cu toții, probabil, ați aflat din presă de întâmplarea nefericită care era să-i curme viața surorii mele, Dana. După o operație pe creier atât de complicată… totuși Dumnezeu a avut alt plan cu ea și i-a deschis ochii, dar în continuare starea ei este incertă. Rănile ei, atât fizice, cât și mentale, vor avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară. Nu știm ce va fi mai departe și cum vor evolua lucrurile din viața ei.”, a scris Lidia Roba.

Într-un alt mesaj postat pe InstaStory, Lidia a mai vorbit despre nevoia de a avea răbdare în fața incertitudinilor din viața Danei și despre modul în care medicii depun eforturi pentru a o ajuta să se recupereze.

Concluzie

Recuperarea Danei Roba va fi un proces dificil, însă mesajele puternice transmise de sora sa, Lidia Roba, aduc o notă de speranță și încredere în planul lui Dumnezeu pentru viața Danei. În aceste momente, este important să fim alături de ea și să ne rugăm pentru vindecarea ei.
[/read]