Dana Roba se intoarce acasa dupa un atac brutal, dar sufera in continuare
[read more]
Dana Roba, cunoscuta make-up artista si vedeta, se afla in centrul atentiei dupa ce a fost victima unui atac violent in urma cu aproximativ o luna. Sotul sau a agresat-o bestial, rezultatul fiind ruperea ambelor maini ale artistei. Desi acum se afla in afara oricarui pericol, Dana inca se confrunta cu semnele agresiunii, iar capacitatea sa de a munci a fost afectata grav.

Evenimentul care a socat intreaga tara a avut loc pe data de 5 iunie 2023, cand Dana Roba a fost batuta crunt de sotul sau, barbatul cu care credea ca va petrece restul vietii. A urmat o perioada de chin pentru make-up artista, fiind supusa unei interventii chirurgicale la creier care a durat 9 ore. In acea perioada, viata ei a atarnat de un fir de ata si a fost nevoita sa se intrebe daca isi va mai vedea vreodata cele doua fetite.

In prezent, Dana Roba se afla in afara oricarui pericol si a revenit la domiciliul sau. Desi inca nu s-a recuperat complet, artista se bucura de prezența fiicelor ei, Chantal si Celine. Cu toate acestea, suferinta Danei este departe de a se fi incheiat. Ruperea ambelor maini in urma atacului a lasat-o fara posibilitatea de a munci pentru o perioada indelungata.

Cazul Danei Roba a sensibilizat numerosi oameni, printre care si Culiță Sterp, care a postat un mesaj pe retelele de socializare, facand apel la prietenii si colegii sai sa doneze bani pentru operatiile de care are nevoie vedeta. Culiță Sterp a subliniat faptul ca situatia Danei l-a impresionat profund, iar acum aceasta nu poate munci din cauza ranilor la maini si a responsabilitatii de a creste doua fetite.

"Haideţi să fim alături de ea, donați fiecare cât puteţi! Pe mine unul, sincer m-a impresionat foarte tare cazul ei. Și acum nici nu mai poate să muncească pentru că nu poate să-și folosească mâinile și are problemele pe care le are, plus două fetițe de crescut. Fac apel la toți colegii mei, nu sărăcim cu câteva sute sau mii de lei de fiecare acolo, renunțăm la o masă în oraș și ne facem datoria în faţa lui Dumnezeu și o ajutăm pe femeia asta, dar de fapt ne ajutăm pe noi, pentru că atunci când dai, ție îți dai. Dumnezeu să aibă grijă de tine Dana și de fetiţele tale! Ai incredere în Dumnezeu și în tine, că o sa fie totul bine, esti o mare luptătoare!", a declarat Culiță Sterp pe InstaStory.

Este important ca societatea sa se mobilizeze si sa ofere sprijin in astfel de situatii. Trauma suferita de Dana Roba este profunda, iar consecintele atacului nu se limiteaza doar la aspectul fizic. Este necesar ca artistele si femeile abuzate sa primeasca sprijinul si sustinerea necesara pentru a-si recupera viata si a-si reconstrui increderea in sine.
[/read]