Kate Middleton este una dintre cele mai stilate membre ale familiei regale a Marii Britanii. Ducesa de Cambridge folosește numeroase trucuri ingenioase în ținutele sale, însă un amănunt cel puțin straniu a atras atenția în privința aparițiilor sale. Ai observat vreodată că soția prințului William are mereu degetele bandajate?

Mulți au considerat că este doar o persoană neîndemânatică care se accidentează frecvent, însă în spatele explicației se ascunde un motiv neașteptat. Dacă analizăm fotografiile observăm cu ușurință că ducesa apare des la evenimentele oficiale cu bandaje pe degete, fapt ce a lăsat loc multor speculații de-a lungul timpului.

Deși Kate Middleton are mereu degetele bandajate nu este din cauza faptului că se taie des în timp ce gătește. Conform tabloidelor internaționale ea ar suferi de o tulburare de alimentație. “Femeile care suferă de bulimie au deseori tăieturi pe degete pentru că își provoacă singure vărsături”, a spus psihiatrul Stuart Fisher, conform Ohmymag. Calusurile de la mâini rezultate de la introducerea în gură pentru a provoca vărsături mai poartă denumirea și de “semnele lui Russell” specifice persoanelor care suferă de anorexie sau bulimie.

S-ar fi aflat despre ducesa de Cambridge că ar suferi de această afecțiune încă de când s-a căsătorit cu prințul William, în anul 2011. Și despre regretata prințesă Diana se știa că suferea de bulimie. Lady D a început să sufere de această tulburare alimentară în săptămâna de după logodna cu prințul Charles, după ce viitorul ei soț a numit-o “grăsuță”.

Regina Rania a Iordaniei și regina Letizia a Spaniei au mărturisit, de asemenea, că suferă de tulburări grave de alimentație. Kate cântărește doar 45 de kilograme, la o înălțime de 1,70, iar mulți experți în domeniul medical spun că nu este o greutate tocmai ideală.

Alte teorii susțin că ducesa de Cambridge, cunoscută ca fiind o împătimită a grădinăritului, ar putea să se accidenteze mereu în timp ce plantează diferite flori sau toaletează arbuști.

Totodată, un alt motiv pentru care ea ar purta bandaje pe degete, ar fi faptul că spală deseori lucrurile pe care le folosesc cei trei copii ai săi, inclusiv jucării sau alte obiecte.

Cert este că nimeni nu a deslușit până acum motivul real pentru care Kate Middleton are mereu degetele bandajate, însă mai mulți experți regali consideră că o variantă mai elegantă de a-și acoperi rănile de la mâini ar fi ca soția prințului William să înceapă să poarte mănuși, așa cum procedează și regina Angliei.