Dinu și Deea Maxer au decis să divorteze după 18 ani de căsnicie, iar acest lucru poate afecta destinele celor doi copii ai lor, Andreas și Maysa.
[read more]
Cu toate acestea, Dinu a declarat că au hotărât să împartă custodia micuților și să se asigure că amândoi se implică în creșterea și dezvoltarea lor. Deea și-a cumpărat chiar un apartament în același bloc și pe aceeași scară ca și Dinu, pentru ca copiii să nu fie afectați de separarea lor.

Subtitlu 1: Implicarea părinților după divorț
Dinu și Deea Maxer au luat o decizie responsabilă în privința copiilor lor după divorț. Ambii și-au dorit să participe la creșterea și dezvoltarea micuților, astfel că au decis să imparta custodia. Andreas a ales să rămână cu tatăl său, iar fetița cu mama ei. Deea a acționat chiar și mai mult, cumpărând un apartament în același bloc și pe aceeași scară cu Dinu, pentru a garanta o apropiere fizică între copii și părinți. Această decizie a fost luată în beneficiul lor și pentru a ușura procesul de adaptare după divorț.

Subtitlu 2: Rolul copiilor în decizia de a divorta
Andreas, fiul cel mare al cuplului, a avut un rol important în decizia părinților să se despartă. Într-o discuție cu aceștia, Andreas le-a spus că este mai bine să se despartă, deoarece în ultima perioadă, între el și Deea Maxer au apărut tot mai multe discuții. Dinu a mărturisit chiar că a fost surprins de maturitatea fiului său și că a luat în considerare sfatul acestuia în a decide ce este mai bine pentru familia lor.

Subtitlu 3: Un exemplu de maturitate și responsabilitate
Decizia părinților Dinu și Deea Maxer de a imparta custodia copiilor după divorț ar putea fi un exemplu de maturitate și responsabilitate pentru alte cupluri care se confruntă cu aceeași situație. În loc să se certe și să lupte pentru custodie, cei doi au prioritizat nevoile și beneficiile copiilor lor în decizia lor. Deea a făcut chiar un pas în plus, cumpărând un apartament în același bloc ca și Dinu, pentru a garanta o apropiere fizică între copii și ambii părinți, și pentru a-i ajuta să facă față mai ușor separării lor.

Concluzie:
Decizia părinților Dinu și Deea Maxer de a imparta custodia copiilor și de a garanta o apropiere fizică între ei poate fi un exemplu de maturitate și responsabilitate pentru alte cupluri care se confruntă cu aceeași situație. Copiii lor, Andreas și Maysa, vor fi beneficiarii acestei decizii, iar părinții lor vor fi la fel de implicați în creșterea și dezvoltarea lor chiar și după divorț.
[/read]