O veste trista loveste din nou. Denis, un baietel care a luptat cu boala cu toata puterea, a pierdut batalia. Parintii lui, afectati de durere, au postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În aceste momente dificile, familia lui Denis are nevoie de sprijinul nostru. Cu toții putem face diferența și ajuta o femeie bolnavă de cancer, Claudia, care are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea suporta costurile tratamentului. În plus, o româncă bolnavă a câștigat recent dreptul la tratament gratuit în instanță, o practică din ce în ce mai des întâlnită în instanțele de judecată.
[read more]
Subtitlu 1: Durere imensă pentru familia lui Denis
Denis, un băiețel curajos care a luptat cu o boală gravă, a pierdut lupta cu viața. Părinții lui au postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, în care au spus că inima nu a mai putut lupta din cauza tumorii care îi apăsa pe ea și nu mai putea să bată. Cu toții suntem alături de familia lui Denis în aceste momente dificile și le trimitem gândurile noastre bune.

Subtitlu 2: Claudia are nevoie de noi în lupta cu cancerul
Claudia, o femeie de 49 de ani, a fost diagnosticată cu cancer încă din decembrie 2022 și a suferit o intervenție chirurgicală. Din păcate, tratamentul cu citostatice a dus la apariția unui virus care îi pune și mai mult viața în pericol. Costurile tratamentului sunt foarte mari, iar Claudia și familia ei au nevoie de ajutorul nostru. Orice donație contează și poate face diferența în viața ei. Pentru a dona, puteți trimite orice sumă în contul BRAD LIANA-CLAUDIA, RO23BRDE290SV90374472900.

Subtitlu 3: O româncă grav bolnavă și-a câștigat dreptul la tratament gratuit în instanță
Din ce în ce mai multe persoane cu boli grave trebuie să lupte nu doar cu boala, ci și cu instituțiile statului care ar trebui să le asigure tratament gratuit. Un astfel de caz este cel al unei femei din județul Alba care, grav bolnavă, a dat în judecată Ministerul Sănătății și a câștigat dreptul la tratament gratuit. Aceasta este o practică din ce în ce mai des întâlnită în instanțele de judecată și care arată că oamenii nu se lasă descurajați de birocrație și luptă pentru drepturile lor.

În concluzie, astfel de cazuri ne amintesc cât de importantă este solidaritatea și cât de mult putem face pentru cei din jurul nostru. Fie că este vorba de donații, de sprijin moral sau de lupta pentru drepturile noastre, fiecare gest contează și poate face diferența în viața cuiva.
[/read]