Romania, tara tuturor posibilitatilor, inclusiv a achizitionarii unei case la preturi de chilipir. Satul Gherdeal, situat la limita cu judetul Brasov, ofera astfel de optiuni, cu case care sunt vandute cu doar 2000 de lei. Intr-un moment in care preturile imobiliarelor sunt in crestere in Romania, afla cum acest sat izolat poate fi o oportunitate pentru cei care isi doresc o casa la tara.

[read more]

Gherdeal, satul uitat de lume, dar care poate oferi oportunitati unice

Intr-o lume in care preturile imobiliarelor sunt din ce in ce mai ridicate, satul Gherdeal ofera o solutie unica pentru cei care isi doresc o casa la tara la un pret neverosimil. Cu doar 2000 de lei, poti cumpara o casa pe care sa o poti renova si personaliza dupa placul tau.

Cu toate ca satul nu mai are decat 7 locuitori, Gherdeal a fost odata locul de domiciliu al a nu mai putin de 112 familii. Situat la limita cu judetul Brasov, acest sat este un loc perfect pentru cei care isi doresc sa traiasca departe de agitatia vietii de oras. Aici, linistea si natura isi spun cuvantul, iar privelistile sunt absolut spectaculoase. Ruta recomandata pentru a ajunge in acest pitoresc sat este prin Valea Hartibaciului, Sibiu – Agnita – Cincu – Bruiu – Gherdeal.

Cumpararea unei case la Gherdeal – o afacere avantajoasa

In ciuda faptului ca satul are doar 7 locuitori, exista o serie de case care sunt detinute de oamenii care traiesc in orasele din apropiere si care sunt dispusi sa le vanda la un pret cu adevarat avantajos. Avand in vedere ca preturile la casele din orasele mari sunt in crestere, Gherdeal poate oferi o solutie economica pentru cei care isi doresc sa traiasca departe de agitatia urbana.

Desi casele necesita renovare si modernizare, investitia poate fi una foarte avantajoasa in cazul in care esti dispus sa muncesti si sa iti petreci timpul personalizand locuinta dupa propriul gust. Cu o astfel de investitie, vei putea avea o casa la tara, departe de agitatia urbana, intr-un sat pitoresc cu oameni prietenosi si cu privelisti spectaculoase.

Concluzie

In concluzie, Gherdeal este un sat uitat de lume, dar care ofera oportunitati unice pentru cei care isi doresc o casa la tara la un pret avantajos. Cu doar 2000 de lei, poti achizitiona o casa care poate fi renovata si personalizata dupa propriul gust. Acest sat pitoresc este perfect pentru cei care isi doresc sa traiasca departe de agitatia urbana si sa se bucure de linistea si de frumusetea naturii. Cu investitia potrivita, aceasta poate fi o afacere extrem de avantajoasa.

[/read]