Designerul Cătălin Botezatu a dezvăluit recent detalii neștiute până acum despre relația sa cu Elena Ceaușescu, soția dictatorului Nicolae Ceaușescu. Într-un interviu acordat pentru Fanatik, Botezatu a vorbit despre perioada sa de manechin în anii ’80 și despre cum a devenit preferatul Elenei Ceaușescu.
[read more]
Potrivit designerului, relația sa cu Elena Ceaușescu nu a fost una intimă la început, dar au existat întâlniri și momente speciale. "Am avut o relație foarte specială, dar un bărbat adevărat nu spune niciodată ce femei a avut", a declarat Botezatu.

Despre perioada de modelling în timpul regimului comunist, designerul a spus că muncea mult, dar și succesul era pe măsură. A avut oportunități de a pleca din țară, dar a ales să rămână acasă și să devină un creator de modă de succes.

În ceea ce privește zvonurile că ar avea o avere de 100 de milioane de euro, Botezatu nu a confirmat și nici nu a infirmat, spunând că banii îi par vulgari din toate punctele de vedere.

Cu toate acestea, dezvăluirile lui Cătălin Botezatu despre relația sa cu Elena Ceaușescu au atras atenția publicului și au stârnit interesul presei.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, designerul a povestit că a avut șansa să cunoască toți președinții de stat care au vizitat România în perioada comunistă și că a făcut prezentări de modă pentru familia Ceaușescu. "Uneori aveam și două prezentări de modă pe zi, iar în celelalte zile stăteam în probe", a spus el.

Cătălin Botezatu este cunoscut pentru talentul său în domeniul modei și pentru cariera sa de succes în România. De-a lungul anilor, el a lucrat cu cele mai mari nume din industria modei și a fost prezent la cele mai importante evenimente de modă din lume.

Cu o personalitate puternică și o carismă aparte, Cătălin Botezatu a reușit să se impună ca unul dintre cei mai apreciați designeri din România și să impresioneze prin creațiile sale inovatoare și pline de stil.
[/read]