Pandemia de coronavirus încă nu a luat sfârșit, iar în continuare sunt în vigoare restricții de călătorie. Din această cauză, mulți dintre români iau în calcul posibilitatea ca vara aceasta să-și petreacă concediul în România.

Românii încă sunt dornici și curioși să experimenteze locații pitorești din România. Încă sunt persoane care caută ca destinații de vacanță destinații și localități în care tradițiile încă se păstrează.

Conform news.ro, platforma de călătorii epicvisits.com recomandă o listă întreagă de locații superbe din România de neratat vara aceasta. Acest site vine cu mai multe propuneri de destinații turistice în care oamenii pot experimenta lucruri noi.

Destinații din România de neratat vara aceasta! Idei de excursii pe meleagurile țării

Locații de vis din România

În continuare prezentăm o listă care cuprinde mai multe oferte de vacanțe pentru care puteți opta în perioada iunie – septembrie 2021. Următoarele locații sunt recomandate pentru cei care caută câteva zile de liniște departe de agitația cotidiană.

O primă locație este  MuMA Hut, unde turiștii por veni începând din luna luna iunie. Destinația este perfectă pentru iubitorii de natură. Cazarea este situată în satul pitoresc Armeniş, din județul Caraș Severin. Turiștii apreciază această locație pentru autenticitatea locului și pentru grija pentru mediu a gazdelor. Cabana care este construită în mijlocul unei livezi este pregătită să-și primească turiștii.

Un alt spațiu de cazare pe care nu trebuie să-l ratați vara aceasta este Agora din localitatea Cisnădioara, județul Sibiu. Această locație este un adevărat exemplu de patrimoniu cultural bine întreținut. Turiștii sunt primiți în vechile case săsești amplasate chiar în centrul comunei.

Cei care vor să redescopere România sălbatică pot opta pentru câteva zile de relaxare la Bunea Wilderness Cabin, o locație de vis din munții Făgăraș care oferă o priveliște unică a lacului Pecineagu. Această locație este recomandată pentru persoanele care vor să petreacă un week – end de vis în mijlocul naturii. Trebuie menționat faptul că banii pe care îi cheltuiți la această cazare sunt mai departe redirecționați pentru realizarea lucrărilor de conservare ale Fundaţiei Conservation Carpathia din Parcul Naţional al Munţilor Făgăraş.