Vladimir Putin este considerat un tiran cu magnet la femei și cu o viață personală tumultoasă. Fiicele sale s-au dezis de numele părintelui, iar zvonurile despre un copil secret nu au ezitat să circule.

Vladimir Putin, 69 de ani, temutul lider de la Kremlin a fost dintotdeaun o figură controversată de pe scena politică, însă și viața personală a președintelui Rusia a fost la fel de tumultoasă.

Vladimir Putin s-a căsătorit în anul 1983, pe când avea 30 de ani, cu Liudmila Shkrebneva, mariaj în urma căruia au rezultat două fete: Maria și Ecaterina. Maria Putin s-a născut pe 28 aprilie, 1985, în Leningrad, iar Ecaterina Tikhonova un an mai târziu, pe 31 august, în Dresda, Germania.

În mod surprinzător, după 31 de ani de căsnicie, Vladimir Putin a luat decizia de a pune punct mariajului cu mama celor două fiice ale sale, astfel că oficialul a divorțat de soția sa în 2014. Liudmila, ca o soție credincioasă, i-a fost alături lui Vladimir Putin pe vremea când acesta lucra pentru KGB în Germania, unde a fost adusă pe lume și cea de-a doua fiică a viitorului președinte al Rusiei.

Fiicele lui Vladimir Putin au fost ținute departe de viața publică, însă în cadrul unui interviu, liderul de la Kremlin a acceptat în mod excepțional să vorbească despre fetele sale.

“Nu au fost niciodată copii-vedetă şi au încercat mereu să evite a ieşi în evidenţă în viaţa publică. Trăiesc în Rusia. Nu au învăţat nicăieri decât în Rusia. Sunt mândru de ele, continuă să studieze şi lucrează. Fetele mele vorbesc fluent trei limbi europene”, a mai spus preşedintele rus.

În realitate, cele două fete ale președintelui rus, Maria și Ecaterina au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a se detașa de controversatul lor tată, Vladimir Putin.

În realitate, cele două fiice ale lui Vladimir Putin, Ecaterina și Maria fost înscrise amândouă la Universitatea din Sankt Petersburg sub nume false, pentru a le proteja identitatea. Maria a studiat Medicina, iar Ecaterina a absolvit Studii Orientale. Totuși niciuna dintre ele nu a fost văzută vreodată în campusul studențesc.

Ecaterina a renunțat de fapt la numele tatălui său și a ales să ia numele de fată al bunicii ei, fiind cunoscută drept Katerina Vladimirovna Tikhonova. Fiica cea mică a președintelui ea este dansatoare și director al Fundațieia Naționale pentru Dezvoltare Intelectuală și Centrul Național pentru Resurse Intelectuale. Ecaterina este căsătorită cu omul de afaceri rus, Kirill Shamalov, iar cei doi sunt extrem de bogați, deținând o avere de peste 2 miliarde de dolari.

Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, Maria se află într-o relație cu omul de afaceri olandez Jorrit Faassen și lucrează ca cercetător medical în Haga, Olanda. Potrivit presei, primarul din Haga a decis deportarea cuplului în 2013  ca urmare a accidentului aviatic din Ucraina în urma căruia 193 erau olandezi și-au pierdut viața.

Gimnasta Alina Kabaeva

Vladimir Putin a avut în 2008 o relație cu superba gimnastă medaliată cu aur, Alina Kabaeva, deși tânăra nu a recunoscut niciodată relația cu liderul de la Kremlin. Potrivit unor zvonuri scandaloase, cei  doi ar avea chiar și o familie secretă împreună. Alina Kabaeva ar i dat naștere copilului secret al lui Putin în 2015.
Potrivit purtătorului de cuvânt al lui Putin, Dmitri Peskov, informația este falsă.

Wendy Deng, fosta soție a lui Ruper Murdoch

Liderul de la Kremlin a țintit o altă femeie realizată și cu influență, și anume Wendy Deng, nimeni alta decât fosta soție a mogulului media Rupert Murdoch.

Idila ar fi fost facilitată de miliardarul rus, Roman Abramovici, care le-a făcut cunoștință. Potrivit unei surse de la Kremlin lucrurile sunt ”foarte serioase” între cei doi.

Alisa Kharcheva – Miss Rusia

Ultima cucerire a lui Vladimir Putin este Alisa Kharcheva, un model rus de 23 de ani, câștigătoare a titlului de Miss Rusia. Liderul de la Kremlin i-ar fi cumpărat acesteia un apartament în unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Moscovei. Tânăra i-a dăruit liderului de la Kremlin o pisicuță cu ocazia împlinirii a 60 de ani.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<