La câteva săptămâni după ce Diana Șoșoacă a fost dată afară din AUR, o senatoare a partidului poate ajunge în închisoare.

Este vorba despre Ancuța Cârcu, senator AUR, a fost prezentă astăzi în fața instanței, fiind judecată într-un dosar de proxenetism în care este implicată. Ea ar putea fi arestată împreună cu alți trei bărbați care sunt cercetați în respectivul dosar.

Ancuța Cârcu, senator al României din partea AUR, este acuzată într-un dosar ce vizează o grupare de proxeneți din Turda. Totuși, nu partidul din care face parte a făcut-o celebră. Aceasta a devenit cunoscută în anul 2013, sub denumirea de „sexy peremista”, după un scandal uriaș între ea și fostul lider PRM Corneliu Vadim Tudor.

Ancuța Cârcu va fi eliminată din AUR

Având în vedere că este implicată într-un asemenea dosar grav, unul dintre liderii AUR, Sorin Lavric, a anunțat că aceasta va fi exclusă din partid, fiindcă este vorba despre un caz penal.  Mai mult, femeia era pe cale de a fi arestată preventiv în dosarul „Proxeneții din Tenerife”

Dezastru total pentru AUR! Un senator al partidului are probleme mari cu legea: Ar putea ajunge după gratii

Respectiva „afacere” din Tenerife avea loc la nivel înalt. Fetele erau duse pe străzile Tenerife și Madrid. În momentul în care prostituatele aveau clienți, ele erau obligate să spună totul: locație, sumele încasate, locurile și persoanele cu care merg.

Senatoare AUR, probleme mari cu legea

Propunerile de arestare preventivă au venit după o serie de percheziții pe care le-au efectuat polițiștii și procurorii pe data de 2 februarie în Turda și în judeţele Argeş, Mureş, Giurgiu, Dâmboviţa, Suceava şi Dolj, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism, şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.

Se pare că AUR este un partid care deși se vrea a fi diferit, are foarte multe probleme de când a intrat în Parlament. După afirmațiile îngrozitoare ale lui Sorin Lavric la adresa femeilor și a excluderii din partid a Dianei Șoșoacă, acum o senatoare AUR va fi eliminată din formațiune fiindcă are probleme cu legea.