Au ieșit la iveală dezvăluiri cutremurătoare despre Diego Maradona, la mai bine de trei luni de la moartea acestuia. Ce mărturisiri a făcut fosta sa soție.

Fosta soție a lui Diego Maradona, cunoscut drept legenda fotbalului, Claudia Villafane  a declarat, marți, că vedeta argentiniană a fost sechestrată de avocatul său, Matias Morla.

Fosta soție a lui Maradona, acuzații grave

În cadrul unei emisiuni la un post de televiziune, Villafane a intrat în direct, unde era prezent și avocatul lui Matias Morla. Morla este indicat de familia lui Maradona drept unul dintre principalii responsabili pentru moartea celebrului fotbalist. Diego Maradona s-a stins din viață în urma unui stop cardiac, la vârsta de 60 de ani.

„Vrea să mă facă să par ca omul rău din acest film, dar adevărul nu este acesta, iar el (D’Alessandro) ştie asta. Nu mai pot să ascult aceste atrocităţi care se relatează”, a spus Villafane.

Fosta soție a lui Maradona a declarat că a avut o relație foarte bună cu fostul ei soț, chiar dacă au întâmpinat câteva probleme legate de justiție, cauza acestora fiind anumite chestiuni financiare.  Ea spune că dacă se supăra într-un dosar, îi trecea imediat și o îmbrățișa și dansa cu ea.

Cine este vinovat pentru moartea lui Maradona

Ea dă vina pe avocatul lui Maradona și pe echipa medicală a acestuia pentru moartea fostului fotbalist, după ce în spațiul public au apărut mai multe înregistrări audio în care asistentul lui Maradona și cumnatul lui Morla a împiedicat internarea lui Maradona sau ca acesta să fie îngrijit de Gianinna Maradona.

Dezvăluiri șocante despre moartea lui Maradona! Fosta soție iese la atac: L-a sechestrat...

Fostul fotbalist a avut probleme mari cu alcoolul, fiind dependent. El a fost internat pe 2 noiembrie într-o clinică din orașul La Plata din cauza anemiei și a deshidratării. O zi mai târziu, pe 3 noiembrie, Maradona a fost transferat la un sanatoriu din orașul Olivos, în regiunea Buenos Aires. Acolo legendarul fotbalist a fost operat pentru un hematom subdural la cap.

Ce s-a întâmplat de fapt cu legendarul fotbalist

Ulterior, pe 11 noiembrie, Maradona a fost externat din sanatoriu, însă trebuia să fie supravegheat la domiciliu pentru continuarea tratamentului. Din acest motiv, fostul fotbalist s-a mutat într-o casă dintr-un cartier privat de la periferia capitalei Argentinei, unde a și dat ultima suflare.

După moartea legendarului a fost deschisă o anchetă care îl viza inițial pe neurochirurgul Leopoldo Luque psihiatra Agustina Cosachov. Ulterior, în cadrul anchetei au mai fost vizați un psiholog și doi infirmieri, care se aflau la căpătâiul fostului fotbalist, iar în prezent mai sunt cercetate alte două persoane: coordonatorul acestor infirmieri şi un medic coordonator al spitalizării la domiciliu. Ultimii doi vor fi audiaţi prima oară joi.

De asemenea, au fost chemate pentru a fi audiate, două din fiicele lui Maradona, Gianinna (31 de ani) şi Jana (24), care au declarat că Leopoldo Luque este responsabil pentru deteriorarea stării de sănătate a tatălui lor. Ele au declanşat procedura judiciară.