Într-un interviu realizat de Dan Bittman pentru EVZ Play, Diana Șoșoacă a vorbit despre copilăria sa. Celebra avocată a dezvăluit că mama sa o bătea fiindcă dormea foarte puțin pentru că stătea noaptea și citea. Acum, spune Diana Șoșoacă, trebuie să îi admonestezi pe copii pentru a citi.

De asemenea, Diana Șoșoacă a vorbit și despre sporturile sau activitățile pe care le-a făcut în copilăria sa. Conform acesteia, a făcut atletism, balet și gimnastică. De asemenea, a făcut și 6 ani de pian.

Diana Șoșoacă: Am fost bătută pentru că citeam prea mult!

„Noi am stat la parter şi exact în faţa ferestrelor mele se adunau copiii să se joace, şi mai ales „Raţele şi vânătorii”, iar eu trebuia să fac două, trei ore de studiu pentru pian, că aşa dorea mama. Copiii mă strigau să vin afară… Deschideam geamul, le mai cântam, venea mama şi închidea geamul… Sâmbăta aveam pe bulgari filmul „Linda, karatista”. Ce puteai să faci? Sau „Viaţa satului”. Mie îmi plăcea mult emisiunea aia”, a dezvăluit Diana Şoşoacă.

De asemenea, Diana Șoșoacă a vorbit și despre sancțiunile primite din partea conducerii Senatului, după ce a vrut să intre cu forța într-o sală de ședință, fiindcă nu era lăsată să intre din cauză că nu purta masca de protecție. Din cauza acestui scandal, ea a fost sancționată de Biroul permanent al Senatului pentru „nerespectarea legilor în vigoare şi a prevederilor regulamentului, exercitarea în mod abuziv a mandatului, comportament injurios, calomniator, la adresa unor membri ai Senatului, în cadrul şedinţelor de plen şi încălcarea solemnităţii şedinţelor de plen prin nerespectarea regulilor privitoare la luarea de cuvânt”.

Diana Șoșoacă a fost bătută în copilărie de mama ei pentru un motiv ULUITOR! Dezvăluiri de ultimă oră

Ea a declarat că se va adresa instituțiilor europene, fiindcă nu este corect ceea ce a pățit, explicând încă o dată că a fost agresată.

Cel mai controversat politician din România

Diana Șoșoacă este cunoscută pentru declarațiile sale controversate la adresa oricărui lucru din România. Ea a intrat în Parlamentul României făcând parte din partidul AUR, însă a fost dată afară tot din cauza comportamentului pe care îl are. Nu de puține ori Șoșoacă a avut un comportament agresiv atât la adresa colegilor din Parlament, cât și la adresa politicienilor care conduc țara.

Deși a fost sancționată, se pare că Șoșoacă nu se sperie așa ușor și continuă să facă declarații controversate zi de zi. De la debutul pandemiei de coronavirus, atât ea, cât și cei din AUR, s-au opus vehement campaniei de vaccinare împotriva coronavirusului.

Ce avere are Diana Șoșoacă

Fiindcă a devenit senator, după rezultatul votului din 6 decembrie 2020, ea a trebuit să-și facă publică declarația de avere pe site-ul Senatului, după cum prevede legea. Așa că potrivit declarației de avere făcute publică, Diana Șoșoacă este proprietara mai multor terenuri și imobile. Dar are și obiecte de artă despre care spune că sunt moștenite din familie. De asemenea, tot potrivit declarației de avere ea are și în jur de 16.000 de euro, în conturile bancare.

Cât despre terenurile pe care le deține, senatoarea are în proprietate un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, plus alte trei terenuri intravilane în Vâlcea şi Dâmbovița. La capitolul imobile, Diana Șoșoacă este proprietara a două apartamente și o casă de vacanță.

De asemenea are și o mașină Opel Corsa pe care a achiziționat-o în 2015. Tot potrivit declarației de avere ea mai are o serie de obiecte de artă moștenite din familie și care au o valoare estimativă de  5.000 de euro.

Economii de 16 mii de euro

Nu în ultimul rând, avocata mai are și peste 16.000 de euro în cele patru conturi bancare.

Tot după cum mai apare specificat în declarația de avere, Diana Șoșoacă care este de profesie avocat are în proprietate și Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, anul trecut, a avut un câștig  de 250.000 de lei. În carul cabinetului pe care îl conduce lucrează și soțul senatoarei care ocupă funcția de secretar. Acesta ajunge să obțină 28.000 de lei pe an.