Gazetarul a reacționat după ce fosta senatoare AUR și-a cerut scuze de la ambasada Rusiei, după ce câțiva cetățeni au fost acolo pentru a aduce aminte de masacrul de la Fântâna Albă.

După gestul femeii, CTP a decis să îi dea câte o poreclă. Astfel, el a decis să îi spună Dianei Șoșoacă „lupa în blană de oaie cu sânge tricolor”.

„Acest cuvânt (lupa – n.red.) înseamnă mai multe. Fiecare dintre ascultători poate să-și aleagă semnificația acestui cuvânt, fie în limba română, fie în limba latină. Că și acolo, cuvântul are o serie de semnificații. Fiecare o poate alege pe cea dorită”, a declarat CTP.

Diana Șoșoacă, făcută praf de CTP

El povestește ce s-a întâmplat în urmă cu 9 zile. Mai clar, pe 1 aprilie, Diana Șoșoacă, „patrioată absolută, româncă totală”, a cerut iertare Rusiei. Mai clar, un grup de români s-au dus la ambasada Rusiei, „fără aprobarea Dianei Șoșoacă, unde nu au făcut altceva decât să aducă aminte despre ziua de 1 aprilie 1941.

În 1941 a avut loc un masacru total. Mii de oameni din Bucovina de Nord, după ce s-a ocupat Basarabia și Bucovina de Nord de către Uniunea Sovietică, au vrut să plece de acolo și să se refugieze din fața rușilor. Ei au vrut să vină în România și au ajuns în zona de graniță Fântâna Albă. Cumva, s-au răspândit niște zvonuri și rușii au aflat. Atunci, ajunși în respectiva zonă, sovieticii au ieșit din ascunzători și au deschis focurile. Au fost omorâți peste 3.000 de bătrâni, copii, femei, bărbați.

Românii s-au dus la ambasada Rusiei pentru a aminti de crima din 1941

De curând, Ucraina a permis să se facă slujbă religioasă pe locul de la Fântâna Albă, în memoria oamenilor care au fost omorâți acolo. Toate acestea le explică CTP pentru a aduce aminte de ce s-au dus românii la ambasada Rusiei, pentru a aminti Uniunii Sovietice de crima de atunci.

Diana Șoșoacă, făcută praf de CTP după ce și-a cerut iertare Rusiei: Lupa în blană de oaie, cu sânge tricolor. Patrioata absolută
Sursa Photo: Inquam photos/ Octav Ganea

„Și această lupă în blană de oaie, cu sânge tricolor, cere iertare Rusiei, domne! „Vreau să îmi cer iertare ca senator pentru jgnirile aduse”. Care jigniri? Amintești ce s-a întâmplat la Fântâna Albă… Ce jignire este asta?”, întrebă CTP.

El o critică extrem de dur pe Diana Șoșoacă, despre care spune că a insultat pe toată lumea, jignește încontinuu, urlă fără rușine și spune despre UE că a atras României atenția să mai termine cu atâta drept de proprietate, „că ea are nevoie de sclavi”.

CTP: Este singurul parlamentare care și-a cerut scuze Rusiei

Este singurul parlamentar care și-a cerut vreodată Rusiei, spune CTP, precizând că motivul este extrem de simplu. Diana Șoșoacă este fanul Rusiei.

„Până acum, mie mi-era destul de clar lucrul ăsta. Și așa circulă tot felul de conspirații mondiale, cutare cu cutare, cu SUA, cu Israelul, cu nu știu ce… Despre Rusia, însă, niciun cuvânt. Rusia nu e implicată în conspirații mondiale. N-am vrut să spun nimic. Era evidentă orientarea, când vorbea de vaccinul rusesc, doamna, și-l recomanda cu căldură”, mai spune CTP.

Jurnalistul spune că gestul Dianei Șoșoacă l-a șocat, fiindcă Diana Șoșoacă mănâncă jar atunci când vine vorba de România, însă acum își cere scuze Rusiei.

Totuși, spune gazetarul, românilor nu le este dor de dictatură, fiindcă anii petrecuți sub ceaușism nu se șterg niciodată. Ei nu mai vor ceva ce se practică în Rusia, sau China. Însă toate acestea se vor vedea în popularitatea Dianei Șoșoacă.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<