Ea a organizat mai mult proteste împotriva măsurilor de restricție și, deși a fost amendată de multe ori, Diana Șoșoacă pare că nu vrea să dea înapoi. Autoritățile încearcă să o facă să se liniștească prin toate modurile posibile. Acum Diana Șoșoacă  rămas fără conturile de socializare și nu le mai poate folosi nici pe al soțului ei.

Chiar și așa, Șoșoacă nu se lasă. Ea a postat pe un alt cont de Facebook un videoclip în care a anunțat că restul conturilor i-au fost blocate, inclusiv cel al soțului ei. Mai mult, în filmuleț, senatorul independent îi îndeamnă pe români să iasă în stradă, iar pe cei care nu pot ajunge în București să se strângă în fața Primăriilor și Consiliilor Județene.

Șoșoacă: Nici moartă nu tac

“Bună seara. Ăştia credeau că o să tac. Nici moartă nu tac. În acest moment sunt blocată pe toate conturile, inclusiv pe al soţului meu, Silvestru Şoşoacă. Evident că am găsit o soluţie să fac un live de pe această pagină…”, a spus Șoșoacă în filmuleț.

Astăzi oamenii vor protesta în toată țara împotriva regulilor de restricție. Însă Diana Șoșoacă spune că ar fi bine să iasă în stradă 18 milioane de români, însă acest lucru este imposibil, motiv pentru care îi înseamnă pe cei care nu locuiesc în București și nu pot ajunge în Capitală să iasă în fața Primăriilor și a Consiliilor Județene din localitățile din care fac parte.

„Conform Legii adunărilor publice, nu aveţi nevoie de autorizare dacă ieşiţi în faţa acestor instituţii, mai ales că va fi un miting ad-hoc”, a spus Şoşoacă într-un material video postat tot pe un cont de Facebook.

Diana Șoșoacă nu se dă bătută! Ce a pățit ea și soțul ei: Nici moartă nu tac!

Diana Șoșoacă: Încălcați restricțiile!

În urmă cu o săptămână, Diana Șoșoacă a mai participat la un protest, alături de mai mulți oameni, în Piața Victoriei. Ea spunea că raportările privind coronavirusul sunt mincinoase și nu au legătură cu adevărul, iar restricțiile nu au bază legală.

„Încălcați restricțiile, pentru că vă spune asta un avocat și un senator!”, spunea ea.

După acest protest, Diana Șoșoacă a fost amendată. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a spus că senatorul independent a fost amendat de multe ori, însă pare că nu o prea afectează.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<