Parlamentarul independent le-a solicitat social-democraților să renunțe la baronii locali și să își asume dezastrul din anul pandemiei de coronavirus, fiindcă ei au susținut Guvernul PNL.

Diana Șoșoacă are o părere foarte bună despre ea. Fostul parlamentar exclus din AUR spune că trebuie să se înscrie în toate partidele, fiindcă „toate o vor”. Ea spune că formațiunile din România funcționează pe principiul că dacă Șoșoacă nu le vrea, o vor ele pe ea. Momentan, spune Șoșoacă, îi este bine ca parlamentar independent și este de părere că a reușit să schimbe multe lucruri singură.

Diana Șoșoacă, sfaturi pentru PSD: Să renunțe la baronii locali

Cât despre o posibilă intrare a ei în PSD, ea a spus că nu e atrasă de acest partid, fără a da detalii despre propunerile pe care le-a primit de când a ieșit din AUR.

În ceea ce îi privește pe social-democrați, Diana Șoșoacă le-a dat și câteva sfaturi importante. În primul rând, ea spune că PSD trebuie să treacă prin schimbări majore și totul poate începe cu renunțarea la baronii locali. Fostul parlamentar AUR spune că social-democrații trebuie să își facă curat în partid în legătură cu cei care și-au bătut joc de România și au fost condamnați penal.

Diana Șoșoacă, plină de „modestie”: Toate partidele mă vor! Ce spune despre o posibilă intrare în PSD
Sursa Photo: Inquam photos/ Octav Ganea

O altă pretenție pe care o are Diana Șoșoacă de la PSD, este să își recunoască vina și să își asume situația îngrozitoare care a avut loc în țara noastră din cauza pandemiei de coronavirus. Ea consideră că este vina PSD-ului fiindcă, deși avea majoritate în Parlament, ei au susținut Guvernul PNL. Abia apoi, spune Șoșoacă, PSD se poate numi ca fiind un partid curat.

Diana Șoșoacă, afară din AUR

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Un fost coleg de partid a explicat de ce s-a luat această decizie în interiorul partidului. Conform deputatului Dan Tanasă, hotărârea a fost luată  „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

„Din păcate, vă confirm această informaţie. Nu pot să spun că este o veste foarte bună, însă, din păcate, doamna Şoşoacă nu a înţeles care sunt regulile jocului în momentul în care eşti demnitar al statului român şi este o decizie luată de către forurile de conducere ale partidului”, a declarat Dan Tănasă pentru Antena 3.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<