Pentru a-i da peste nas, Diana Șoșoacă s-a dus duminică seara în fața Guvernului, dar și luni la  televiziune, purtând un tricou pe care scria „Sunt terorist”. Ea a declarat că își asumă public faptul că este singurul senator terorist din Parlamentul României.

“Domnul Cîțu ne-a făcut teroriști. Atâta timp cât cei care luptă pentru drepturile și libertățile cetățenești, milităm pentru respectarea Constituției României…Atâta timp cât militez pentru respectarea legii pacientului, iar domnul Cîțu ne face pe toți teroriști, pentru că luptăm împotriva măștii, a vaccinării obligatorii. Eu îmi asum, sunt unicul senator terorist din Parlamentul României”, a transmis Diana Șoșoacă, luni, la Antena 3.

Diana Șoșocă: Îmi asum să fiu unicul parlamentar terorist

Diana Șoșoacă consideră că aceste acuzații sunt îndreptate spre politicienii din partidul AUR. Ea spune că adevărații teroriști sunt cei care au distribuit măști neconforme și au oferit firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitație, dorind astfel să se îmbogățească. De asemenea, senatorul independent spune că adevărații teroriști sunt persoanele care închid ochii atunci când în spitale sunt bolnavi legați de paturi, sedați și lăsați să moară, de cei care au depus jurământ pentru a-i salva.

Diana Șoșoacă șochează din nou! Gest complet neașteptat într-o emisiune TV: Sunt singuru parlamentar TERORIST

Cine sunt adevărații teroriști în opinia Dianei Șoșoacă

De asemenea, ea vorbește despre terorism și când se referă la persoanele care și-au vaccinat peste rând rudele, pilele și „amantele”, în timp ce milioane de români bolnavi sau bătrâni își așteptau săptămâni întregi rândul la vaccin. Ea îi transmite lui Florin Cîțu că sistemul medical din România este unui criminal, cu adevărat terorist, nu oamenii care luptă pentru libertate și demnitate.

Florin Cîțu: Cei care se opun campaniei de vaccinare sunt teroriști

Ea a avut această ieșire după ce, săptămâna trecută, Florin Cîțu a declarat că sunt persoane care de la începutul pandemiei de coronavirus au făcut o campanie de denigrare a fiecărei măsuri de protecție, a fiecărei reguli și, mai nou, a campaniei de vaccinare.

El spune că din punctul său de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile teroriștilor, fiindcă Guvernul are obiectivul de a oferi românilor îmbunătățirea sănătății, iar aceste persoane încearcă să submineze autoritatea statului, fără date.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<