Ieri, Diana Șoșoacă a provocat, din nou, un scandal monstru în Parlament, după ce a intrat cu forța în Comisia Juridică. Ea trebuia să se prezinte acolo pentru a fi audiată înainte de a fi sancționată pentru comportamentul din Senat, însă senatorul independent nu a așteptat să fie invitată și a intrat „cu tot cu ușă” în cameră.

Scandal monstru în Parlament!

Scandalul a pornit după ce președintele comisiei i-a cerut Dianei Șoșoacă să poarte mască. Ea purta în acel moment o mască transparentă, de plastic, care îi acoperea doar gura. Conform acestuia, conform legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să poarte. Fiind deranjată de solicitarea președintelui Comisiei Juridice, Diana Șoșoacă a intrat cu forța în sală, fiind păzită de doi angajați ai Senatului. Ea susține că președintele Comisiei a dat ordin să nu fie lăsată să intre și să fie oprită, folosindu-se chiar și violența dacă este nevoie.

Diana Șoșoacă tună și fulgeră la adresa Senatului: Îmi voi lua inclusiv permis de port-armă. O să cer pază non-stop

De aceea, ea a declarat că a decis să își ia permis port-armă și va solicita pază non-stop, fiindcă inclusiv în Parlamentul României un senator este bătut. Ea spune că țara noastră nu e stat de drept, ci în România s-a instaurat dictatura.

Șoșoacă: În Rusia este mai multă democrație decât în România

Mai mult, Diana Șoșoacă spune că în Rusia este mai multă democrație decât în România de o mie de ori, ba mai mult, și în China.

De asemenea, fostul senator AUR a precizat că a depus plângere penală împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, și împotriva unui senator care ar fi lovit-o cu pumnul în piept, dar și pe numele a doi angajați ai Senatului.

Diana Șoșoacă este celebră pentru scandalurile pe care le creează de fiecare dată când se află într-un anumit loc. Ea s-a poziționat de la începutul pandemiei împotriva măsurilor luate de autorități în vederea combaterii pandemiei de coronavirus.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<