Lumea muzicii din Romania este in doliu.

Laci Farkas, solistul si cofondatorul trupei Quo Vadis a incetat din viata in aceasta seara, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier, pe DN 59, cu putin inainte de intrarea in Timisoara.

Solistul şi cofondatorul trupei rock Quo Vadis, Laci Farkas, a murit în urma unui accident rutier, lăsându-și fanii șocați de veste.

Potrivit primelor informatii, se pare că artistul, care își conducea maşina spre Timişoara din direcţia Şag, a intrat la un moment dat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o maşină condusă regulamentar de un şofer de 22 de ani. Tânărul a fost, de asemenea, rănit.

În urma impactului, maşina care mergea spre Şag a fost proiectată într-un alt autovehicul care circula pe acelaşi sens. La faţa locului s-au deplasat echipele de descarcerare de la ISU Timiş şi paramedicii, care au încercat să îi salveze viața cântărețului.

Din nefericire, Laci Farkas, în vârstă de 51 de ani, nu a mai putut fi salvat.  Acesta a pus bazele formaţiei de blues-rock Quo Vadis  în 1991.   În ultimul timp, pe lângă activitatea din Quo Vadis, Laci Farkas a mai cântat şi în formaţia Leslie Wolf and The Groovemakers.


economie la energie