Vești triste pentru fanii Survivor România. Unul dintre cei mai iubiți foști concurenți ai competiției din Republica Dominicană, în prag de divorț? De ce s-a destrămat mariajul. Despre ce fost Faimos este vorba. Fanii cântărețului au rămas surprinși.

Divorț pentru un fost concurent Survivor România

Ziua și scandalul în showbizul românesc. Au apărut noi zvonuri conform cărora unul dintre cei mai apreciați foști Faimoși de la Survivor România este pe cale de a se despărți de soția lui.

Este vorba despre artistul Sonny Flame. Fostul membru al echipei roșii din cadrul competiției din Republica Dominicană și soția lui, Lena Preda, ar fi divorțat după mai mulți ani de căsnicie.

Fanii cântărețului au fost surprinși de faptul că Sonny Flame nu mai are nicio fotografie împreună cu soția sa Lena pe conturile sale de pe rețelele sociale, semn care i-a pus pe gânduri pe admiratorii vedetei.

De asemenea, cei doi soți nu au mai fost văzuți de mult timp împreună la evenimente, nu se mai afișează în public unul la brațul celuilalt, lucru care întărește ipoteza fanilor că cei doi s-ar fi separat, deși au împreună o fetiță de câțiva anișori. Fostul Faimos de la Survivor România nu a comentat nimic, momentan, asupra acestui subiect.

„Suntem de nouă ani împreună. Are mania de a muta lucrurile din casă, ea le schimbă și eu le caut ca tâmpitul. Măcar să-mi spună unde le mută. Mi-a zis că stau prea mult la studio, că ea stă cu copilul, că s-a săturat. Tatăl meu era marinar și pleca câte 8,9 luni, sufeream toți.

De sărbători a fost foarte bine, au venit socrii pe la noi, de la Chișinău. Vin cu vinuțul, pălincuța. În ultima perioadă mă duc la sală doar de 3,4 ori la sală. Soția merge foarte rar, e norocoasă, de multe ori mănâncă mai mult ca mine”, declara Sonny Flame acum câteva luni.

Cum a cucerit-o Sonny Flame pe soția lui Lena

Fostul concurent de la Survivor România și Lena formează un cuplu de aproape un deceniu, mai exact de nouă ani de zile, și au împreună o fetiță de 7 ani pe nume Natalia.

Cei doi au trecut prin multe greutăți împreună, dar mereu au demonstrat că iubirea este mai puternică decât orice. Ultima dată când cei doi au fost văzuți împreună în public a fost în luna februarie a acestui an:

„Eram încă mică, eram în Oneşti. Mică… Nu, eram foarte mică! Aveam 18 ani şi am văzut un clip cu el. Mi s-a părut super drăguţ. Am zis: >.

Apoi, eram aici, în Bucureşti, şi am văzut o poză pe Facebook sau i-am găsit Facebook-ul şi i-am dat like la pagină, pur şi simplu, şi m-am trezit cu un mesaj de la el. Ne-am întâlnit la piscină. Doamne! Da! Deci, cam asta a fost. Şi ne-am plăcut şi ne-am… uite aşa”, a povestit Lena, cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Afla cum poti sa platesti mult mai putin la factura ta de curent. Este gratis!