Maria și Liviu Olteanu de la Mireasă divorțează, după doar cinci luni de căsnicie.

Deși și-au jurat iubire veșnică, cei doi îndrăgostiți au ajuns să nu se mai înțeleagă deloc. Astfel, au decis să meargă pe drumuri diferite. Detalii neștiute ies la iveală despre relația lor.

Maria și Liviu de la Mireasă divorțează. În urmă cu cinci luni, cei doi îndrăgostiți câștigau premiul cel mare de Mireasă și aveau parte de o nuntă ca în povești. Acum, au decis să meargă pe drumuri diferite.

În cadrul unui interviu, Maria a spus de la ce au plecat neînțelegerile în cuplu.

Maria și Liviu Olteanu s-au cunoscut la showul Mireasă și s-au îndrăgostit unul de celălalt. La finalul lunii august, cei doi îndrăgostiți chiar s-au căsătorit. După doar cinci luni de căsnicie, aceștia au decis să meargă pe drumuri diferite.

În luna august, Maria și Liviu au decis să meargă într-o vacanță împreună, însă de atunci totul s-a destrămat. Au apărut certurile și au ajuns să nu se mai înțeleagă.

Deși recunoaște că i-a mai oferit o șansă soțului ei, nimic nu s-a schimbat în relația lor.

‘Am fost în vacanță în august și a început să scârțeie, noi ne certeam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui.

Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok. Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea’, a spus ea la Antena Stars.

Totodată, cei doi au ajuns chiar să se jignească reciproc, iar Maria simțea că nu mai primea atenția necesară. Liviu își petrecea foarte mult timp pe telefon, iar dacă i se reproșa ceva era și mai rău.

‘Ne certeam des, am început să ne jignim reciproc, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc’, a mai spus ea.


→ Recuperează până la 3500 euro dacă ai muncit în Germania în ultimii 4 ani<