Deși este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, Bill Gates are probleme ca orice alt om. Cei doi soți, care au fost împreună timp de 27 de ani, au decis să pună punct casniciei. Totuși, se pare că cei doi vor continua să lucreze împreună în cadrul Fundației Bill și Melinda Gates.

Bill Gates și Melinda Gates au pus stop celor 27 de ani de căsnicie

Într-o declarație comună postată pe Twitter, cei doi au subliniat că s-au gândit mult timp și au încercat totul pentru a face relația să meargă, însă fiindcă nu s-a ajuns la un consens, au decis să pună punct mariajului.

De asemenea, ei au precizat că în cei 27 de ani pe care i-au petrecut împreună, au crescut trei copii „incredibili”, și au pus bazele unei fundații care ajută oameni din întreaga lume să trăiască vieți sănătoase și pline de beneficii. Ei au spus că vor continua să lucreze împreună în cadrul acestei fundații, însă nu mai pot continua ca un cuplu.

„Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, se arată în declaraţia comună a lui Bill şi Melindei Gates.

Cum s-au cunoscut Bill și Melinda Gates

Bill Gates ocupă locul patru în topul celor mai bogați oameni din lume. Pe data de 3 mai 2021, averea sa era estimată la valoarea de 130,5 miliarde de dolari. În ceea ce o privește pe Melinda Gates, ea este considerată una dintre cele mai influente femei din întreaga lume. Ea a intrat la Academia Ursuline din Dallas, acolo unde a studiat informatica. În anul 1982, Melinda Gates și-a dat două licențe: una în informatică, alta în studii economice, apoi a urmat un master pentru Administrarea Afacerilor.

După terminarea studiilor, Melinda visa să lucreze pentru IBM, însă a decis să meargă la un interviu pentru Microsoft, în Seattle. A fost angajată în 1987, pe postul de inginer. Așa a început povestea de dragoste a celor doi oameni de afaceri.

Bill Gates și Melinda s-au cunoscut la un picnic organizat de companie și s-au plăcut imediat.

 „În primul weekend romantic petrecut împreună, am adus un puzzle cu Turnul Eiffel, de 1.800 de piese, pe care Bill și cu mine l-am terminat în două zile”, declara Melinda, într-un interviu acordat în 2014 revistei Elle.