Doina Teodoru a decis să rupă tăcerea și să facă câteva dezvăluiri despre relația sa cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar experiența trăită la America Express le-a întărit relația și le-a consolidat comunicarea.

[read more]

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, o poveste de dragoste consolidată de America Express

Doina Teodoru a decis să împărtășească cu publicul povestea relației ei cu Cătălin Scărlătescu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar experiența trăită la America Express i-a ajutat să se cunoască mai bine și să își întărească comunicarea.

În primul an de relație, cei doi au acceptat provocarea de a merge împreună la America Express, concursul care testează participanții până la extrem. Această experiență i-a făcut să își vadă limitele și să se sperie unul de altul, dar le-a întărit relația și le-a permis să se cunoască mai bine.

Dinamica dintre cei doi s-a schimbat, în bine, de-a lungul timpului. Doina recunoaște că mai au și momente neplăcute, dar reușesc să le depășească și să comunice mai eficient.

„Cred că am făcut niște pași foarte mari alături de Cătălin prin experiența de la America Express. Ne-am cunoscut mult mai bine, ne-am speriat unul de altul, ne-am bucurat unul de altul. Ne-a întărit această experiență”, a declarat Doina Teodoru.

Comunicarea este cheia oricărei relații și Doina recunoaște că cei doi încă mai au de lucrat la acest capitol. Totuși, după experiența de la America Express, comunicarea dintre cei doi s-a îmbunătățit semnificativ.

„Ce pot spune este că s-a schimbat un pic dinamica dintre noi după experiența America Express. Mi se pare că acum comunicăm mult mai ușor unul cu altul. Desigur, mai e de lucru, ca în orice relație. Tot timpul e de lucrat și construit. Dar asta este și una dintre părțile frumoase”, a mai adăugat Doina Teodoru.

Concluzie:

Relația dintre Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu este una consolidată și întărită de experiența trăită la America Express. Această provocare i-a făcut să își cunoască limitele și să își consolideze comunicarea, iar acum cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Comunicarea este cheia oricărei relații și cei doi continuă să lucreze la acest aspect, dar experiența trăită la America Express i-a făcut să comunice mai eficient și să se cunoască mai bine.

[/read]